Ljubavni horoskop po tarot kartama za period do kraja oktobra!

Ljubavni horoskop po tarot kartama za period do kraja oktobra!

2022-10-11 0 By Admin

 Tarot karte otkrivaju svim znacima šta će im se dešavati u ljubavi do kraja meseca…

 

OVAN

Dragi ovnovi, period do kraja meseca će vam obeležiti dešavanja koja će biti vezana za vašeg bivšeg partnera. Naime, postoji nešto što vi ne znate, a vi ne znate da vas ta osoba i dalje voli. Međutim, vama će to uskoro postati savršeno jasno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Dragi bikovi, tarot karte otkrivaju da ćete u periodu do kraja meseca imati jako mnogo velikih problema. Vas očekuju problemi zbog toga što će vam postati jasno da vas je vaš partner lagao o bitnim stvarima. Vama neće biti lako.

BLIZANCI

Dragi blizanci, period do kraja meseca vam ne donosi ništa loše nego vam donosi samo mnogo toga dobrog. Situacija na planu ljubavi vašeg života će postati mnogo bolja nego što je to sada slučaj i to najviše zbog toga što će se vaš partner promeniti.

 

RAK

Dragi rakovi, period do kraja meseca će vam doneti jako teške trenutke. Nažalost, vas će vaša voljena osoba razočarati na razne načine. Ona će učiniti postupke koje ne bi trebala da čini i vi ćete se zbog toga boriti sa tugom.

 

LAV

Dragi lavovi, period do kraja meseca vam donosi samo radost. Do kraja meseca vas očekuje ostvarenje nekih vaših ljubavnih snova. Vama će se ostvariti neki vaši snovi na čije ostvarenje već jako dugo vremena čekate.

DEVICA

Drage device, tarot karte otkrivaju da vam dolaze sjajna dešavanja. Naime, vama će se u periodu do kraja meseca desiti mnogo toga lepog u ljubavi. Vaša veza će postati mnogo uspešnija i pre svega jača.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2