Pomracenje sunca u skorpiji:Sledi misteriozan i mocan period!

Pomracenje sunca u skorpiji:Sledi misteriozan i mocan period!

2022-10-11 0 By Admin

 Pomracenje Sunca u skorpiji je 25.oktobra.  Skorpija je sama po sebi misteriozna, mocna, ovo je znak koji je sam po sebi poseban!

 

OVAN

Pomracenje sunca vama donosi niz dilema. To je ono sto moramo da kazemo. Nema nimalo sumnje da cete vi morati da donesete neke odluke. Jako je vazno da shvatite sta je ono sto zapravo zelite od zivota. Zapitajte se da li cete slusati glas srca ili razuma.

 

BIK

Sto se  tice narednog perioda, vi ste znak kojem sledi promene. To je ono sto je izvesno. Moguce je da ce doci do toga da se uverite u to da postoji neko ko prema vama gaji jake emocije. Ako toj osobi date priliku, ona bi mogla da vas usreci na jedan poseban nacin.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vrlo je vazno da kazemo da ce pomracenje Sunca doneti  lepsi period u vasem zivotu. Moguce je da cete se uskoro ostvariti na polju emocija. Ako se jos uvek nije desio susret sa vasom srodnom dusom znajte da je samo pitanje dana kada ce do toga doci.

 

RAK

Pomracenje sunca ce svakako biti jedan jako lep period za vas. To ce biti dani kada cete morati da kazete da ste dobili sve ono sto zelite. Ono sto je jako vazno da kazemo jeste da je vazno da znate da uradite onako kako vam nalaze vase srce jer ono zna najbolje sta je najbolje za vas.

 

LAV

Moramo da kazemo da ce pomracenje sunca doneti  u vas zivot jako lepe trenutke. Ako ce iko moci da kaze da je iskreno srecan, onda ste to vi. Posle niza suza i razocarenja, vama dolaze dani kada ce vase zelje konacno biti ostvarene.

 

DEVICA

Moramo da kazemo da je ovo period tokom kojeg morate da budete pazljivi i oprezni. Nema nimalo sumnje da cete u danu koji je pred nama saznati da vas je neko slagao. Da postoji neko za koga samo mislite da vam je odan i iskren partner, ili prijatelj.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2