Oktobar ce biti mesec pomirenja za ova dva znaka zodijaka!

Oktobar ce biti mesec pomirenja za ova dva znaka zodijaka!

2022-10-11 0 By Admin

 Kada volimo i kada smo voljeni, to je najlepsi dar koji nam sudbina i Bog mogu dati… No, ovi znaci sada pate jer voljena osoba nije kraj njih!

 

 BLIZANCI

Oktobar ce biti mesec pomirenja. To je ono sto moramo da kazemo. Ako postoji  osoba o kojoj sada mastate, imajte na umu da ta osoba oseca isto, pod  uslovom da je to osoba  iz vase proslosti. To je vrlo vazno da kazemo. Treba da  znate da nema nimalo sumnje da i vasa bivsa ljubav i dalje prema vama oseca isto. Da joj je i dalje stalo iako je izvesno da je uradila mnogo toga ne bi li pokusala da vas preboli.

Ono sto moramo da kazemo  jeste da je samo pitanje dana kada cete saznati da ta osoba  prema vama gaji jake  emocije prema vama. I ona ce odluciti da ucini prvi korak kako bi vas vratila u svoj zivot. Naravno, nista nece biti tako jednostavno, ali ono sto moramo da kazemo jeste da cete imati srece onoliko koliko budete bili spremni da se borite. Ako zaboravite na svoj ponos i ako odlucite da priznate sta je ono sto osecate i da radite na tome da ispravite svoje greske…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Znajte da nema nimalo sumnje da cete u danima koji su pred nama moci da kazete da je vasa voljena osoba ponovo kraj vas. Oktobar ce biti mesec pomirenja i mesec kada ce ljubav da pobedi i to je ono sto je najvaznije od svega.

Dalje, moramo da kazemo da ce ovo biti mesec i kada ce pripadnici vaseg znaka koji su sada slobodni moci tokom ovog meseca da napokon dozive jedan poseban susret. Moguce je da ce ljubav konacno da pokuca na vrata vaseg zivota. Da vam konacno dovede osobu koja vam je sudjena!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2