Kratki ljubavni horoskop za blisku buducnost:Ove znakove ceka luda sreca!

Kratki ljubavni horoskop za blisku buducnost:Ove znakove ceka luda sreca!

2022-10-13 0 By Admin

Bliska  buducnost ce mnoge razocarati, dok ce samo neki znaci imati ludu srecu…

OVAN

Bliska buducnost ce vam biti lepa, a ne nadate se nekim znatnijim promenama.Bice  da ce ih biti, ali cete biti iznenadjeni. Mala iznenadjenja dobro uvek dodju i vreme je da se malo opustite.Vreme je da prodisete.

 

BIK

Da ste na ivici nerava i sami to nikako ne vidite, ali ce biti i neko vama blizak. Suvise ste opusteni i suvise ste neosetljivi za druge. Deluje da ste jako sebicni i da vas zanima samo kako je vama. Imajte obzira, bar prema bliznjima.

 

BLIZANCI

Vasa ljubav  kao da je poslednja stvar koja bi vas mogla zanimati a i brinuti. Sve zavisi od vaseg i pozteza i koraka, i vreme je da ucinite sta morate. Ne smete vise da zapostavljate partnera, nego se radujte  sto vas voli.

 

RAK

Puni ste gorcine i besa, ali nikako da je ispoljite onome ko je to i zaradio.  Nemojte da vise trpite, nego pokazite sta osecate. Bolji je bes prema partneru, jer je i to osecanje. Daleko bolja nego vasa ravnodusnost.

 

LAV

Mislite da cete se pomiriti sa bivsom, a bliska buducnost  vam daje negativan odgovor. Nema sanse da vam partner ospori, niti oprosti sve sto ste rekli. Suvise ste ga povredili, i nece vam dati niti najmanju sansu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Ako se srede vase  misli, mogli biste da se radujete.Ovako deluje da cete biti na ivici snage, jer se osecate beznadno. Ne slutite da vam bliska buducnost donosi ludu srecu. Partner ce vam oprostiti, bas kao da se  niste ni svadjali.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2