Kratki ljubavni horoskop za blisku buducnost:Ove znakove ceka luda sreca!

Kratki ljubavni horoskop za blisku buducnost:Ove znakove ceka luda sreca!

2022-10-13 0 By Admin

VAGA

Vasa buducnost na emotivnom planu je neizvesna i vreme je da se sredite.Od vas zavise vasi novi potezi koje morate da povucete licno vi.Vreme je da postanete  odlucni u svemu i da sami krcite put ka neuzvesnoj sreci.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Ako ste mislili da vam lewpa buducnost nije sudjena sa rakom, varate se.Tek cete se naci u losoj situaciji, ali cete snagom volje sve da izgladite.Pred vasim placnim pogledom, popustice i stena, a kamoli vas partner. Voli vas, samo zateze!

 

STRELAC

Ne znate kuda cete sa osecanjima i vase srce vas jako kuca. Spremni ste da priznate sta osecate, ali se malo neckate. Volite da prvo  partner otvori svoje srce i da se zna sta oseca.Tad ce vam bliska buducnost biti obojena lepim bojama.

 

 

JARAC

Niste spremni da podnesete da je sve krenulo nizbrdo, ali se morate sabrati. I vas ceka luda sreca koju ne biste ni sanjali.Ljubav ce vam biti u potezu i vreme je da se izjasnite. Veza koja puca spasice se, ali i oziveti, i razgoreti iznenada.

 

VODOLIJA

Vasa tvrdoglavost utice na  vase emotivno polje, pa je probajte eleminisati.Od vas se ceka da budete vredni paznje i da ne uprskate sve. Spasite sta se spasti da, i pokusajte da blisku buducnost ucionite lepsom.

 

RIBE

Kao da ste znali da je za vas najbolje da krenete dalje. Da prestanete da ocekujete da ce neko iz vase proslosti da se promeni. Dugo ste cekali na srecu ali znajte da vam se ona nece desiti ako budete i dalje fokusirani na proslost.

Stranice: 1 2