Pomracenje Sunca i mocna skorpija nekome donose ljubavno ludilo!

Pomracenje Sunca i mocna skorpija nekome donose ljubavno ludilo!

2022-10-15 0 By Admin

 JARAC

Pomracenje sunca ce biti fenomen koji ce vama doneti niz dilema. Dakle, ovo bas i nece biti sjajan period za vas i to je ono sto je izvesno.

Imajte na umu da vas cekaju neke bitne odluke. Ovo se posebno odnosi na posao, jer je izvesno da ce se vama pruziti neke neverovatne prilike. Moramo da kazemo da samo od vas zavisi da li ste spremni za novi posao, koji zahteva i mnogo vise odgovornosti,sto svakako da moramo naglasiti…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vi ste onaj znak koji je navikao da kroz zivot ide jako i snazno i nema nimalo sumnje da ste ovog puta  u situaciji kada je sve moguce. No, morate biti spremni za sve. Konacno, moguce je da ce doci do toga da shvatite da se rad i trud uvek isplate. Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da ce pomracenje Sunca za vas biti vrlo lep period kada ce na polju emocija  doci do promena na koje mozda niste spremni,ali koje svakako ocekujete. 

Dalje, moramo da kazemo da dolaze dani kada ce vam krenuti na svim poljima, ali da ce posledice pomracenja kod vas da se osecaju i u mesecima pred nama. To je ono sto je vrlo vazno da naglasimo. Imajte na umu da cete mozda osecati melanholiju i usamljenost… Imacete potrebu da volite, da budete voljeni, bice vam tesko sto su svi oko vas  srecni, a vama ce delovati da ste sami, da vas niko na svetu ne voli. Ono sto moramo da naglasimo za sam kraj jeste da ce od vas zavisiti mnogo toga. Ali, imacete srece onoliko koliko budete bili u stanju da budete hrabri..

Stranice: 1 2