Sledi susret venere i sunca!Evo kome 22.oktobar donosi ljubavna desavanja!

Sledi susret venere i sunca!Evo kome 22.oktobar donosi ljubavna desavanja!

2022-10-18 0 By Admin

 RIBE

Buduci da sledi susret sunca i venere, vi ste znak koji treba od srca da se raduje. Znate li  zasto? Zato sto vama sledi period kada ce sreca biti na vasoj strani. Slede vam dani kada cete moci da kazete da ste dobili pravu ljubav. Dugo ste cekali na to ali ono sto moramo da kazemo jeste da samo od vas zavisi  jeste li spremni? Da li zelite emociju koja je prava? Ako je vas odgovor pozitivan, onda samo slusajte svoje srce i dozvolite da vas ono vodi. Vrlo ce uskoro u vas zivot uci osoba koja ce imati jednu jedinu nameru… Nameru da vas osvoji,a zatim i da vas usreci.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Pripadnici vaseg znaka koji sada misle o osobi iz proslosti mogu da se raduju jer je sigurno da ce vas ona pozvati. Samo ostanite ono sto jeste, i nemojte da odustajete od svojih zelja, zamisli… Vi dobro znate sta vam treba za srecu,a ta osoba je shvatila koliko vi zapravo vredite. I spremna je da se menja zbog vas. Ako i dalje prema njoj gajite emocije znajte da necete pogresiti ako joj date sansu. Ne sansu u smislu da se mirite sa njom. Sansu da vam bude dovoljno blizu da bi ste mogli na delu da se uverite da prica istinu i da se promenila.

Mozda vas nova sreca sa njom ceka, nova sansa koja ce biti ujedno i poslednja jer ce vas usreciti bas onako kako ste vi iskreno zeleli…

Stranice: 1 2