Zena skorpija deluje slabo,ali u malom telu se krije velika dusa:Snaznija je od mnogih muskaraca!

Zena skorpija deluje slabo,ali u malom telu se krije velika dusa:Snaznija je od mnogih muskaraca!

2022-10-20 0 By Admin

I moramo da dodamo da je vrlo cesto skupo kosta ta njena iskrenost jer zapravo mnogima smeta to sto ona kaze onako kako jeste. Istina je da ume ponekada nekoga da povredi time sto ce reci istinu ali to je prosto ona. Zena skorpija vise voli da cuje gorku istinu koja ce joj slomiti srce, nego slatku laz. I to je  najveca cinjenica i najveca istina kada je karakter ove zene u pitanju.

Moramo da dodamo da nijedna nije tako iskrena i verna kao ona. Nikada nece ni pomisliti na prevaru,a ako se ipak desi da pomisli na nekog drugog,a u vezi je… Onda ce jednostavno to da kaze osobi sa kojom je. Ovo je zena koja nikada ne sedi na dve stolice,ali moramo da kazemo da je cinjenica da ce sve da prasta osim izdaje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Parola pod kojom ova  zena zivi jeste da nikada ne radi drugima ono sto ne bi zelela da se desi licno njoj. Ona je andjeo sa kojim moze biti prelepo,pod uslovom da znate da cuvate tu njenu ljubav. Ali ako je previse povredite, imajte na umu da je moguce da ce otici cak i ako joj se cini da bez vas nece moci da prezivi. I ma koliko da patila,ova zena ume i zna da sakrije svoju tugu! Cak i da se lazno nasmeje, makar  se u sebi kidala i slamala… Znajte da je zena skorpija andjeo kojeg vam je Bog poslao sa namerom da vas usreci!

Stranice: 1 2