Sedmicno predvidjanje po tarotu:Kome ce zadnja sedmica oktobra biti najsrecnija?

Sedmicno predvidjanje po tarotu:Kome ce zadnja sedmica oktobra biti najsrecnija?

2022-10-21 0 By Admin

   Dosli smo do zadnje sedmice u mesecu oktobru. No, svakako da ce jednom znaku biti i vise nego uspesna i lepa…

 

 OVAN

Sedmicno predvidjanje za vas je povoljno. To je ono sto moramo da kazemo. Imacete priliku da ostvarite neke svoje zelje kada je rec o emocijama. Ali, sto se tice karijere, imajte na umu da nista nije jednostavno kao sto mozda sada deluje. Pazite se,  nista nije nemoguce.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da su pred vama dani kada ce cuda biti moguca. To je ono sto je izvesno. Dugo ste cekali na srecu ali moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da cete dobiti sve ono sto zelite.  Posebno ako se do sada nije desilo da upoznate nekoga ko ce vas voleti najvise…

 

 BLIZANCI

Morate da imate na umu da su pred vama dani kada nista nece biti nemoguce. Postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze svoju emociju.  Sedmicno tarot predvidjanje ce za vas biti vise nego pozitivno. Samo je vazno da slusate glas svog srca.

 

 RAK

U toku sledece sedmice cete znati ko je osoba koja je zasluzila vasu ljubav. Neko ce vam na delu dokazati i pokazati sve na delu.  Samo nemojte gledati unazad, imajte na umu da se tamo nista nije promenilo. Izvesno je da cete  biti srecniji nego sto mozete  i da zamislite.  Nemojte odustajati ni u kom slucaju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Konacno, pred vama su dani kada ce kockice da se poklope. Dugo ste cekali na to ali je najvaznije od svega da ne odustajete od onog sto naumite. Sreca ce doci u vas zivot mnogo brze nego sto mozete i da zamislite. Ako se do sada nije desio susret sa srodnom dusom, znajte da je samo pitanje dana kada ce i to da se desi.

 

DEVICA

Sedmicno tarot predvidjanje za vas  se odnosi na to da morate da razmislite o svemu. Da je vazno da ne odustajete od onog sto naumite. Ako postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze svoju ljubav onda bi ste trebali toj osobi i da date priliku.  Cak i ako vam je srce sada zauzeto…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2