Sedmicno predvidjanje po tarotu:Kome ce zadnja sedmica oktobra biti najsrecnija?

Sedmicno predvidjanje po tarotu:Kome ce zadnja sedmica oktobra biti najsrecnija?

2022-10-21 0 By Admin

VAGA

Ljubomora ce vam praviti veliki problem u danima koji su pred nama. Dugo ste cekali na to da imate nekoga ko vas iskreno voli, i zato vas je sada strah da cete izgubiti srecu koju ste dugo cekali. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste  da mozete da je izgubite i ako budet sumnjali…

 

SKORPIJA

Naredna sedmica ce biti lepa za vas. Moguce je da cete moci da kazete da ste i dobili ono sto ste zeleli.  Ovo ce biti period kada ce na polju karijere da vam krene, ali sto se tice emocija, bitno je da sacekate jos neko vreme. Dolazi sve na svoje, samo  dajte sebi vremena da shvatite sta je ono sto zelite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 STRELAC

Ljubomora vam pravi problem. To je ono sto moramo da kazemo. Ali, vi gresite. Imajte na umu da vam je voljena osoba odana i verna i da ni u kom slucaju ne bi ste smeli da sumnjate. Neko bi mogao na delu da vam dokaze i pokaze sve, i svakako da nema razloga za nepoverenje.  Uzivajte u onome sto imate.

 

JARAC

Vrlo je vazno da kazemo da cete do kraja sledece sedmice dobiti priliku da se uverite u to da vas neko voli. Da vam se smese dani kada nista nece biti nemoguce. Samo polako, dajte sebi vremena za sve. Moguce je da cete u danima koji su pred nama dobiti dokaz necijih emocija.

 

VODOLIJA

Ljubav vam nedostaje.  Zelite iskreno da imate nekoga na koga mozete da se oslonite. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da date sebi vremena za sve. Nemojte pocinjati ono sto niste  u stanju i da ispunite. Moguce je da ce doci do toga da nekoga razocarate, ali  neka vam strpljenja ne zafali.

 

RIBE

Moramo da kazemo da nema sumnje da ce doci do promena u sedmici koja je pred nama. Vazno je da naglasimo da  cete moci da kazete da ste dobili sve ono sto zelite.  Dolaze vam dani kada cete moci da se uverite u to da vas neko iskreno voli. Sledi vam prava ljubav.

Stranice: 1 2