Ljubavni trougao:U ljubavni ili bracni zivot ovih znakova, umesace se treca osoba!

Ljubavni trougao:U ljubavni ili bracni zivot ovih znakova, umesace se treca osoba!

2022-10-23 0 By Admin

Trougao uvek predstavlja onu nepozeljnu, trecu osobu koja se umesa tamo gde joj nije mesto…

OVAN

Sreca vam je pa niste u poziciji veze koja cini trougao.Od vas se ocekuje da budete uzorni kao i do sada. Pazite na sebe i drzite se po strani.Verujte da je bolje da tako misle o vama, ali  za vas i bolje i sigurnije. Sve je pod kontrolom. Ostanite to sto jeste, takvog vas neko voli!

 

BIK

Vas trougao  je neko ko vam je trn u oku, bas kao sto ste  i vi njemu. Nikako da naviknete da ste tako postali ljuti neprijatelji, umesto da shvatite  nesto drugo. Bolje je biti na distanci, nego napraviti  pakao od zivota cekajuci sta cete jedno drugome da pripremite sledece.Smicalicu!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vi trenutno nemate briga emotivne prirode, jer vas muce druge stvari.Malo ste  pod uticajem  ravnodusnosti, ali verujte da ce to  biti problem. Partner samo sto vam nije poceo da prigovara sto ga zapostavljate. Vreme je da podjednako vodite racuna o svemu.

 

RAK

Imali ste nesto jako vredno, ali kao da gubite bas sve. Dok ste bili zaljubljeni u skorpiju, vi ste je i voleli.Umesao se jedan lav koji glumi donzuana. Osecate da se topi i vasa ljubav, jer ste i vi  tvrdoglavi, a lav ponosit. Ko ce da ispasta kada ste ucinili od veze pravi trougao?Ubili ste ljubav iskrenu, asvi cete izgubiti!

 

LAV

Sarmirate na neki neobican nacin jednu osobu, i zelite je preoteti jednome raku. Zasto mesate prste tamo gde vam nije dozvoljeno, i gde vam nije mesto.Zar od toliko drugih slobodnih, da se umesate u vezu neraskidivu? Ne zna se sta je gore, vas ponos i nepopustljivost ili stav lava da se takmicite sa suparnikom?!

 

DEVICA

Vec ste osetili na svojoj kozi  da se sve slomilo u vasoj dusi. Vas bracni drug je pokazao da ima vise lica, jedno za vas a drugo za okolinu.Kao da  ste zaboravili da  ste to trebali davno proveriti i posmatrati  kada su vam nagovestavali vasi bliznji.Tek se osecate prevarenim.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2