Ljubavni trougao:U ljubavni ili bracni zivot ovih znakova, umesace se treca osoba!

Ljubavni trougao:U ljubavni ili bracni zivot ovih znakova, umesace se treca osoba!

2022-10-23 0 By Admin

VAGA

Od vase srece  ce zavisiti i dalji dani, pa i jedan duzi period. Ako budete tako razumni  kako treba da jeste, sve ce biti pood kontrolom. Srecom, konacno vec znate sta hocete i sta zelite, i sada ste sigurni u to. Ako ste do sada vagali, neckali se, sad ste pouzdani u sebe.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Trougao u koji ste upali, slomio je vase srce i izbio dusu iz vasih grudi. Postali ste nervozni i grubi, a inat je jedino sto vas pokrece. Izmedju raka kojeg ste ubrzo zamenili jednim lavom, pocela je vasa emotivna agonija i traje sve do danas.Zasto uvek treci pokvari sve?

 

STRELAC

Vasa emotivna veza se zasniva na kratkim romansma, ali biste zeleli da nadjete srodnu dusu.  Vreme je za tako nesto, i manite se samo provoda. Jedna vas osoba zagleda, a vi se osecate  i dalje da ste  neodoljivi.Ne idite za pogresnom, vec se okrenite  za onom koja vas iskreno moze  voleti.

 

JARAC

Vase su misli  vec postale misli osobe koja zeli jednu ribu. Stalno vam je u blizini, ali nikako da se srede vase misli, i vasa hrabrost.Plasite joj se prici, plasite joj se izneti sta osecate.Ako dozvolite strahu da ugusi vasu ljubav,  kasno cete imati sansu da budete srecni.A mogli biste!

 

VODOLIJA

Vas ponos je kao stena koji se nicim ne moze razbiti. Vreme je da se srede vase emocije, da ponos pogazite. Da spustite loptu i da se okrenete  ka onom ko vas ceka. Jedna vas osoba ceka i posmatra iz prikrajka, cekajuci vas znak. Posaljite joj signal, nemojte je vise  muciti!

 

RIBE

Odavno je jedan jarac sve vase i vasa ljubav, pa je vreme da se srede osecanja. Ono sto osecate, pokazite, ali ako vam da priliku. Nemojte je moliti za ljubav, niti se namecite. Ako vas voli, neka  se i ohrabri da vam pokaze sta oseca. Kako ce sutra da vas stiti od suparnika i okoline, kad ne sme da kaze da vas voli?!

Stranice: 1 2