U zadnjim danima meseca, sledi neocekivano pomirenje jer se ovi znaci ludo vole!

U zadnjim danima meseca, sledi neocekivano pomirenje jer se ovi znaci ludo vole!

2022-10-23 0 By Admin

 

  SKORPIJA I  RIBE:

Vas dvoje ste par iz snova.  Buduci da ste oboje  vodeni znaci, vi tacno znate sta je ono sto ono drugo zeli. Vrlo   je vazno da kazemo da nema nimalo sumnje da su pred vama dani kada cete moci da se radujete. Jer, jedno od vas dvoje ce zaista da ucini prvi korak. Jedno od vas dvoje ce shvatiti da vise ne vredi cekati i da je zivot samo jedan. To je ono sto moramo da kazemo. A ako je druga osoba ta koja ce doneti odluku da ucini prvi korak i da vam prva prizna da joj falite onda morate vi da budete ta osoba koja ce imati snage da kaze isto..

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Da zaboravite na ponos i da vam prestane biti vazno ko sta kaze, jer je pitanje vase srece sada u vasim rukama. Ono sto moramo da kazemo jeste da su velike sanse da cete se u zadnjim danima ovog meseca pomiriti. To je zato sto je ljubav medju vama dovoljno velika da pobedi bas svaku prepreku. I nema nista lepse od toga kada znamo da smo voljeni, i bas zato prestanite da se inatite.

Nije vazno ko cini prvi korak niti ko je pogresio. Nikada nije krivo samo jedno. Ono sto moramo da kazemo za kraj jeste da morate imati na umu da je za pravu ljubav najvaznije ono sto kaze vase srce.

Stranice: 1 2