Ljubav u danima pred nama:Ovan donosi odluku,Bik spreman da se bori…

Ljubav u danima pred nama:Ovan donosi odluku,Bik spreman da se bori…

2023-11-02 0 By Admin

Sledi period za promene kada je u pitanju ljubav! Saznajte sta donose naredni dani!

 

 OVAN

Moramo da kazemo da ce vama ljubav biir na prvom mestu u danima pred nama. Vi cete doneti odluku da se borite za osobu do koje vam je stalo. Neko vam je odan i veran i nema nimalo sumnje da je ta osoba zasluzila da se borite za nju. Mislite o tome i cuvajte ono sto imate.

 

 BIK

Imate osobu za koju ste spremni da se borite. To je prava ljubav i vi to znate ali ono to moramo da kazemo jeste da su svi protiv vas. I vi ste svesni toga da zaista morate da budete vrlo jaki ako zelite da  to opstane. Ljubav je vase drugo ime,  znate da volite i cinite sve za one koje vole vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Moramo da kazemo da ce ovo biti period kada ce sve biti moguce. U danima koji su pred vama ce mnogo toga doci na svoje i kada cete na delu da se uverite u to da postoji neko ko vas voli iznad svega. Samo dajte sebi priliku, posvetite se sebi i slusajte svoje srce.

 

 RAK

Emocije su vam  jako naglasene. To je ono sto moramo da kazemo i u danima koji su pred nama ce vam ljubav biti na prvom mestu. Mnogo razmisljate o jednom lavu, ali cete u danima koji su pred nama biti na korak od cilja. Cini se da ni on nije ravnodusan kada ste vi u pitanju.

 

LAV

Ovo ce biti period za ljubav. Period kada ce mnogi pripadnici vaseg znaka moci da kazu da su dobili ono sto zele. Ako postoji osoba prema kojoj gajite emocije, znajte da ce doci do toga da saznate da ona prema vama oseca isto.  Samo nemojte odustajati ni u kom slucaju.

 

 DEVICA

Ljubomora ce vam praviti veliki problem. To je greska. Vi ste odani, ali odana vam je i voljena osoba. To je ono sto moramo da kazemo. Treba jednostavno da se posvetite sebi  i da uzivate u tome sto imate umesto sto na svakom koraku sumnjate u nekoga kome ste zaista na prvom mestu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2