Devica-ona je prosto magicna,niko na svetu ne moze biti kao ona!

Devica-ona je prosto magicna,niko na svetu ne moze biti kao ona!

2023-11-02 0 By Admin

Ako ste rodjeni u ovom znaku, ili znate nekoga ko jeste… Onda vam je jasno da je devica jedna, jedina, posebna…

 

Devica je znak koji ima divnu dusu.  Ono sto moramo da kazemo jeste da niko ne moze biti kao ona jer je ovo neko ko ce vam dati sve sto ima. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je neophodno da njemu ljubav zasluzite. Ovo je neko ko ce vam biti odan, veran, neko ko ce vas voleti svim srcem i biti cist dokaz da na svetu postoje osobe koje ce umeti i znati da vas vole svim srcem.

Imati kraj sebe osobu rodjenu u ovom znaku znaci imati andjela cuvara u svom zivotu. Devica je zodijak cije srce je veliko kao nebo. Nece vas niko voleti tako iskreno kao ona ali kada joj jednom pukne film onda ce biti u stanju da vam svoja ledja okrene za sva vremena. Moramo da kazemo da ume da voli ali kada jednom odluci da vam kaze zbogom onda je to za sva vremena.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Devica je zodijak koji vazi za onog koji ima mnogo tajni. Prava je istina da je ona samo neko ko dobro pazi sta radi, i ko nije sanjar, nije klasicni emotivac. Daleko od toga da ovaj znak ne znak ne zna da voli. Ume, itekako, ali devica je realista, i gleda stvari iz pravog ugla. Ona zna da na svetu ima mnogo losih ljudi i itekako ume i zna da se ponasa u skladu sa tim. Moramo reci da je ovo neko ko ce naci nacina da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Ali, isto tako, umece i znace da okrene ledja i da ode ako shvati da svoju emociju daruje onima koji je nisu vredni. To je vrlo vazno da naglasimo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2