Ljubav u danima pred nama:Ovan donosi odluku,Bik spreman da se bori…

Ljubav u danima pred nama:Ovan donosi odluku,Bik spreman da se bori…

2023-11-02 0 By Admin

 VAGA

Vrlo je vazno da kazemo da vam sledi period za radost. Period kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Posle niza suza i razocarenja, konacno cete naci nekoga ko ce vam na delu dokazati svoju naklonost. Cini se da je na pomolu nova ljubav.

 

 SKORPIJA

Moramo da kazemo da postoji neko ko vas voli. Samo je pitanje da li ste vi spremni da toj osobi date priliku. Istina je da vam je srce bilo slomljeno, ali cini se da su pred vama dani kada ce neko da vam dokaze da ste voljeni i da ste vredni ljubavi.

 

STRELAC

Vrlo je vazno da kazemo da vam sledi jako lep period. Posebno ako ste sada u vezi. To je ono sto moramo reci jer cete u danima pred nama shvatiti da vasa voljena osoba sa vama planira nesto vise. Moguce je cak da cete biti i zaproseni u danima koji slede, ali naravno, konacna odluka je samo na vama.

 

 JARAC

Bitno je da kazemo da ce ovo biti jako lep period i da ste vi jedan od znakova koji ce imati najvise srece u danima koji su pred nama. Samo nemojte da se dvoumite oko toga hocete li  prihvatiti sansu za srecu koja je sada pred vama. Zaista nije vazno tudje misljenje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 VODOLIJA

Ljubomorni ste. Dobro znate da nema razloga za to,ali ono sto moramo reci jeste da je to samo zato sto ste vec jednom bili povredjeni. Sada vas je jako strah da ponovo ne dodje do toga da vam neko slomi srce. No, pokusajte da se kontrolisete, jer voljena osoba jako tesko podnosi vase nepoverenje.

 

RIBE

Bitno je da kazemo da ce ovo biti period kada ce mnogo toga doci na svoje. To je ono sto moramo da kazemo. Dolaze dani kada cete shvatiti da postoji jedan rak koji je spreman da vam na delu svoju ljubav pokaze. Slusajte svoje srce i ni u kom slucaju ne odustajte od svojih namera i onoga sto vase srce zeli.

 

Stranice: 1 2