Ljubav za ponedeljak,utorak i sredu-evo sta su vam spremile zvezde!

Ljubav za ponedeljak,utorak i sredu-evo sta su vam spremile zvezde!

2022-11-06 0 By Admin

 Ljubav je emocija koja je najlepsa na svetu, ali i koja boli kao nijedna druga…

 

 OVAN

Ljubav ce tokom naredna tri dana da vam bude na prvom mestu. To je ono sto je izvesno. Postoji neko ko ume da se bori za vas i samo je vazno da toj osobi date sansu da vam na delu svoju ljubav pokaze.

 

 BIK

Vrlo je vazno da kazemo da ce ovo biti dani kada cete shvatiti da je za vas bolje da krenete dalje. Jednostavno, da osoba kojoj ste dali svoje srce ne zna da ceni ono sto ima sa vama. Dakle, ma koliko da vam bilo tesko,bitno je da slusate glas svog razuma.

 

 BLIZANCI

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce ova tri naredna dana doneti preokret  u vasem ljubavnom zivotu.Sve ste uradili zbog jedne vage i sada cete konacno shvatiti da i ona prema vama oseca isto. Sledi vam pocetak jedne jako lepe ljubavne veze.

 

RAK

Odlicno ste raspolozeni. Vama ce ovi dani biti prilika da se uverite da vas voljena osoba nije slagala kada vam je rekla da joj je iskreno stalo. Nemojte odustajati od onog sto zamislite, i dozvolite sebi da zivite onako kako zelite.

 

 LAV

Ljubav ce vam biti na prvom mestu,ali nazalost uzaludno.Osoba koju volite je zauvek odlucila da vam okrene ledja. Niko vam nikada nije prastao kao ona,ali sada je kraj za sva vremena. Ona je napokon shvatila da vredi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 DEVICA

Ni vi sami ne znate sta je ono sto zelite i to je ono sto moramo reci. Mnogo razmisljate o nekome iz proslosti, ali dobro znate da to nije pametno. I sada ste u dilemi jer ne  znate da li da slusate glas svog srca ili razuma.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2