Ljubav za ponedeljak,utorak i sredu-evo sta su vam spremile zvezde!

Ljubav za ponedeljak,utorak i sredu-evo sta su vam spremile zvezde!

2022-11-06 0 By Admin

 VAGA

Vi cete tokom naredna tri dana moci da kazete da se sve promenilo. Vi ste zapravo onaj znak koji ce biti pod zastitom zvezda. Dugo ste cekali na srecu ali ona je konacno na korak od vas. Posle niza razocarenja napokon i vama sledi nesto lepo.

 

 SKORPIJA

Vi ste znak koji ce u danima koji su pred nama konacno dobiti ono sto zeli. Ljubav ce vam biti drugo ime. Neko ce na delu da vam dokaze koliko mu stalo i na vama je samo da toj osobi date priliku jer nema sumnje da je spremna da vas voli na pravi nacin.

 

 STRELAC

Ono sto moramo da kazemo kada je u pitanju ljubav jeste da ce ovo biti vrlo lep period za vas. Jedan rak vam mnogo znaci i u danima  koji su pred nama cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Iz dana u dan vam je sve jasnije da vas neko voli.

 

 JARAC

Bitno je da naglasimo da cete tokom tri naredna dana morati da donesete jednu veliku odluku. Istina je da jedan lav nije prestao da vas voli. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je pitanje da li ste vi spremni da se vratite na stare staze. Mislite o tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 VODOLIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce ljubav doneti velike promene kada ste vi u pitanju tokom tri naredna dana. Istina je da ste prosli mnogo toga ali sreca ce konacno pokucati na vasa vrata. Zasluzili ste to, dolaze posebni trenuci.

 

RIBE

Tokom tri naredna dana i vama dolaze lepsi trenuci. Samo dajte sebi priliku da razmislite o svemu.Ono sto morate da znate jeste da je cinjenica da vase srce treba da donese odluku,a ne da slusate tudja misljenja…

Stranice: 1 2