Posledice pomracenja meseca stizu vrlo brzo i neki ce ih odmah osetiti na svojoj kozi…

Posledice pomracenja meseca stizu vrlo brzo i neki ce ih odmah osetiti na svojoj kozi…

2022-11-08 0 By Admin

VAGA

Bicete znak koji ce zeleti nesto, sto bi mogao i ostvariti, i poci ce vam na bolje. Za vas ce to biti neverovatno, ali istinito. Vreme je da se ocekuju  neki znatni pomaci na bolje, dok ce vase  prijatelje da ovaj  fenomen Meseca izludi.Nekima na bolje, a nekima drasticno gore.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Vas nacin je  da sagledate bolje strane i za vas ce posledice pomracenja meseca da budu fatalne. Dok se budete nadali  da je sve kako treba i da je sreca blizu, ona ce iscileti. Bas kao pesak   kroz sake, tako ce i vasa sreca da bude ugrozena  jer ce Mesec  da poljulja vasu srecu.

 

 STRELAC

Vasa  emocija ce biti ono sto ce vam se nametnuti, kao zelja da osvojite jednu ribu. Vase ce srce da kuca u ritmu zaljubljenosti. Vreme je da ovo vase srce zapeva od radosti, jer ce mu  emocije biti uzvracene. Bicete miljenik zvezda!

 

JARAC

Posledice  pomracenja meseca ce se odraziti na vase emotivno polje. Ucinice vam se  da cete moci da poletite u jednom momentu. Na zalost, u drugom cete skoro pasti jer ce vam uslediti veliko razocarenje. Posledice fenomena meseca za vas ce biti drasticne.

 

VODOLIJA

Ne zavisite vi ni od zvezda, ni od njihovog uticaja, mada priznajete da nekad mogu sve da pokvare. To pripisujete pozitivnoj i negativnoj energiji, pa zato cete nastojati da delujete pozitivno. Uzdate se u svoje snage i vreme je da i delujete kako je najbolje, za najbolje rezultate.

 

RIBE

Neko vas zeli osvojiti i pokazati vam da vas voli. Od vas se ceka  da samo pristanete i kazete da!  Moracete dati sve od sebe kako biste se ostvarili u emotivnoj vezi na pomolu. Vreme je da se radujete i svima kazete da vasa sreca ovisi o vama, a ne o delovanju zvezda ili meseca!

 

 

Stranice: 1 2