Slede 72.sata koja mogu da donesu susret srodnih dusa,a nekome i pomirenja!

Slede 72.sata koja mogu da donesu susret srodnih dusa,a nekome i pomirenja!

2022-11-15 0 By Admin

Dragi nasi,pred vama je horoskop za sredu,cetvrtak i petak…

 

OVAN

Vrlo je vazno da  kazemo da tokom naredna 72.sata dolazi do velikih promena u vasem zivotu. Postoji neko ko prema vama gai emocije i samo je pitanje dana kada cete saznati o kome je rec. Svakako da ta osoba zasluzuje da joj date priliku jer bi mogla da vas usreci.

 

BIK

Ono sto je bitno da naglasimo jeste da vama sledi period kada ce sreca doci u vas zivot. Postoji neko ko je spreman da se bori za vase srce i moramo da kazemo da bi ste toj osobi svakako trebali da date priliku. Ona vas iskreno voli.

 

BLIZANCI

Moramo da kazemo da tokom naredna 72.sata moze da dodje do najvecih promena u vasem zivotu. Neko vas voli iskreno i jasno je da cete saznati o kome je rec. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da je odluka samo na vama i da je sreca konacno na korak oed vas bas kao sto to i zasluzujete.

 

RAK

Vrlo je vazno da kazemo da cete tokom naredna 72.sata shvatiti da  je vreme da se posvetite sebi.Moguce je da ce vam neko do koga vam je jako stalo pokazati svoje pravo lice i nece vam ni u kom slucaju biti lako. No, vreme je jednostavno da uradite onako kako je najbolje za vas.

 

LAV

Ovo ce biti dani kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Dakle samo je vazno da ni u kom slucaju ne odustajete od onog sto naumite. Ako postoji neko o kome mislite imajte na umu da je sada pravo vreme da toj osobi  to i kazete. Tako cete znati na cemu ste sa njom.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Sledi vam jako lep period i moramo da naglasimo da cete tokom tri naredna dana iskrneo uzivati. To nece imati veze sa tim da li ste  zauzeti ili ne,jer vam jednostavno moze biti lepo  cak i ako ste sami. Nekada je jednostavno lepse biti sam nego u drustvu onih do kojih  vam nije stalo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2