Slede 72.sata koja mogu da donesu susret srodnih dusa,a nekome i pomirenja!

Slede 72.sata koja mogu da donesu susret srodnih dusa,a nekome i pomirenja!

2022-11-15 0 By Admin

VAGA

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. U danima koji slede cete shvatiti da postoji neko ko je spreman da se bori za vas. To je ono sto moramo da kazemo i svakako da bi ste toj osobi trebali da date priliku jer nema sumnje da bi mogla da vas usreci.

 

SKORPIJA

Ovo ce biti jako lep period za vas i vrlo je vazno da kazemo da cete dobiti ono sto zelite. Samo je bitno da znate da je nekome stalo do vas i da nema nimalo sumnje da je vazno da se prepustite sebi. Zivot je samo jedan, uzivajte u njemu na pravi nacin.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Tokom naredna  tri dana mozete da kazete da ste dobili ono sto vase srce zeli vise od svega, tako da je moguce da vam se desi i ljubav na prvi pogled. Jako  je vazno da ne odustajete od onog sto naumite  i da uradite onako kako vam nalaze vase srce jer ono ni u kom slucaju ne gresi.

 

JARAC

Konacno cete i vi moci da kazete da je doslo vreme za radost, ali ono sto moramo da naglasimo jeste da je zivot samo jedan i da treba da od njega  uzmete ono sto vam se nudi.

Nemojte gledati u proslost jer se tamo nista nije promenilo.

 

VODOLIJA

Tokom naredna tri dana bi ste mogli da saznate da vas neko voli iznad svega. Da postoji neko ko je spreman da se bori za vas. Ako odlucite da toj osobi date priliku znajte da bi ona mogla da vas usreci na nacin na koji nije niko nikada ranije. Slobodnim vodolijama sledi ljubav na prvi pogled.

RIBE

Vama ce se tokom narednih dana javiti jedna osoba  iz proslosti. Cinjenica je da njoj nikada nije poslo za rukom da vas zaboravi i to je ono sto moramo reci. Razmislite o tome sta je ono sto zelite, ali je vrlo vazno da se zapitate hocete li slusati glas svog srca ili razuma.

Stranice: 1 2