Horoskop za petak, subotu i nedelju donosi ispunjenje zelje jednom znaku!

Horoskop za petak, subotu i nedelju donosi ispunjenje zelje jednom znaku!

2022-11-24 0 By Admin

Horoskop za naredna tri dana  prognozira ispunjenje zelje samo jednom znaku…  Da li ste vi taj znak ili je to neko drugi?

OVAN

Ovaj horoskop vas nece obradovati, bar onako kako zelite i koliko se nadate. Vasa sreca ce vas terati da tragate za njom i da se nadate da cete je uhvatiti. Vi korak za njom, ona ce korak ispred vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Ne znate kako da se iskobeljate iz problema u koje ste zapali. Nagomilali ste i brdo obaveza, ali i neke licne nesuglasice sa partnerom. Sada ste izgubili i pravac i cilj i ne mozete da se snadjete.

 

BLIZANCI

Vama horoskop za naredna tri dana ne obecava bas mnogo. Vreme je da pokazete snagu da ovladate problemom i konce uzmete u svoje ruke. Ako budete drzali kontrolu nad problemima, lakse cete sve da savladate.

 

RAK

Od vas se ceka da pokazete  snagu kao i uvek do sada i resite sve. Partneru ste i oslonac i  i podrska u svemu i na svakom koraku. I sada ocekuje da povucete teret vase ljubavi i resite sve probleme vase veze.

 

LAV

Posvadjani ste sa onom koja vas je  volela kao i vi nju. Sta se zapravo desilo, i koliko je to razlog sto ste rastavljeni?I vama nije jasno, ali ce vam biti jasnije kada sve razmotrite bolje. Naredna tri dana cete resiti sta je razlog!

 

DEVICA

Bas kao da ste patili pre, tako ste zadrzali onaj setni izraz lica.Onaj koga ste skoro sreli, cinice sve da vase tuge nestane. Primice vas u svoje srce i tako  vas naterati da ga zavolite. Bice to ispunjenje zelje da volite ponovo!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2