Horoskop za petak, subotu i nedelju donosi ispunjenje zelje jednom znaku!

Horoskop za petak, subotu i nedelju donosi ispunjenje zelje jednom znaku!

2022-11-24 0 By Admin

VAGA

Vreme je da i sami shvatite sta vam je cilj i koji imate prioritet. Ako do sada niste znali, sada ga odredite. Hoce li to biti vase novo radno mesto, ili osoba zbog koje treperi vase nezno i zaljubljeno srce?

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Osecate da vam horoskop za naredna sedamdeset i dva sata sprema  iznenadjenje.Verujte da vas vas osecaj ne vara, ali vas vara vase srce.Nadate se  nekom drugom pred drugima, a u dusi samo jednom liku. Bivsoj ljubavi!

 

STRELAC

Konacno ce vam ovaj horoskop doneti nove radne pobede. Vreme je da se okrenete malo i ka jednom jarcu koji vas gleda sa ljubavlju.Ako se bolje zagledate, oseticete svu ljubav sveta u tim ocima. Vreme je za srecu.

 

JARAC

Ne idete u smeru koji vas vodi boljem,  ali biste mogli da podjete. Moracete da pokazete novi put i pravac koji zelite.Sve je do vas, jer se povlacite nazad, umesto sto biste isli napred. Vi ste kovac  svoje srece.

 

VODOLIJA

Ne biste se zalili da sve bude po vasem i  i da se nista ne menja.Ipak nece nista biti kako zelite i kao ste navikli. Zato se pomirite sa cinjenicama koje su ocigledne. Za vas sledi neprijatno iznenadjenje.

 

RIBE

Vasa osecanja su na pomolu i svi ce videti da se zaljubljujete.Slede vam i nova ljubav i nova sreca, ali cete imati i male prepreke do nje. Snazni ste i hrabri, i dovoljno uporni da istrajete u svojoj zelji da budete sto jaci.

Stranice: 1 2