Horoskop za nedelju,ponedeljak i utorak:Nekome naredna 72.sata donose najvecu srecu…

Horoskop za nedelju,ponedeljak i utorak:Nekome naredna 72.sata donose najvecu srecu…

2022-11-26 0 By Admin

VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da samo od vas zavisi koliko cete srece imati u danima koji slede.  Vi ste neko ko nikada ne odustaje od onog sto naumi. Ako tako i ostane znajte da je moguce da cete doci do svog cilja.

 

SKORPIJA

Vrlo je vazno da imate na umu da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da se bori za vas. Samo je pitanje dana kada cete saznati o kome je rec. Svakako da ta osoba zasluzuje da joj date priliku.

 

STRELAC

Vrlo je vazno da kazemo da su pred vama dani kada cete moci da kazete da vas neko voli.Tokom tri naredna dana ce vam se ukazati prilika za novu ljubav.  Samo od vas zavisi hocete li umeti da iskoristite tu sansu.

 

JARAC

Ono sto je bitno da kazemo jeste da je jasno da postoji neko ko je spreman da se bori za vas. Samo je pitanje dana kada ce doci do toga da vam neko na delu dokaze i pokaze svoju ljubav. Sreca je na korak od vas iako se to tako ne cini.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Konacno cete i vi moci da kazete da ste dosli do svog cilja. Vi ste znak koji je cinio sve za one koje voli. Samo je pitanje dana kada cete moci da kazete da ste dobili sve ono o cemu ste do sada samo mastali. Emocija vam je na prvom mestu.

RIBE

Ljubomora vam i dalje pravi probleme ali tokom naredna tri dana moze da dodje do toga da vam neko na delu dokaze svoju ljubav. Samo je vazno da ne dizete ruke od svojih snova ali da uvek imate na umu da je cinjenica da ste iskreno voljeni…

Stranice: 1 2