Horoskop za cetvrtak,petak i subotu: Raspolozenja se menjaju,evo kome dolaze srecni dani!

Horoskop za cetvrtak,petak i subotu: Raspolozenja se menjaju,evo kome dolaze srecni dani!

2022-12-07 0 By Admin

Naredna tri dana donose razlicita raspolozenja, a izmedju srece i tuge, jednome i novu ljubav…

OVAN

Raspolozenja za naredna tri dana nece biti bas na nivou. Donece vam razlicita desavanja i ponecete se  mnogo nervozno.Imacete mnoge obaveze ali cete se nekako osecati pogubljeno.Vreme je da se snadjete u svemu tome, a od vas zavisi  kako cete to izvesti.

 

BIK

Zapali ste u novcane dugove i to vas jako nervira.U vama izaziva i ceste promene raspolozenja, p a vam je svega preko glave. Zasto se niste ranije brinuli da ne zapadnete u takvu situaciju? No sto je, tu je, moracete da se okrenete nekom resenju, jer se morate snaci.

 

BLIZANCI

Imacete jako velike izdatke ovih dana, ali vam sledi i prijatno iznenadjenje. Vreme je da se vase  stanje popravi  i da konacno  dodje nesto jako lepo. Ne ocekujete da se moze  sta menjati, ali hoce na bolje. Jedna osoba ce vam pomoci da resite  svoje novcane probleme.

 

RAK

Menjace se vasa raspolozenja od srece do tuge, i obrnuto.Ovi dani ce da budu tako turbulentni i pokazace vam kojom brzinom se menjaju zivotna desavanja.Od vaseg ponasanja koje je bilo dosta umereno, postacete neko ko ce se boriti za lepse stvari kao lav.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Od vas  partner ocekuje da se  osvrnete za onim sto ste imali ovih dana. Vreme je da savladate  sve dogadjaje koji su bili i da ova tri dana saberete sve situacije. Okrenite se svojim  zeljama koje ce da pokrenu neke vase misli i bolja raspolozenja.

 

DEVICA

Vase misli ce biti usmerene jednome lavu i vreme je da mu se i posvetite. I od vas se licno ocekuje  da pokazete dobrodoslicu u vase srce.  Zaljubicete se kako odavno niste, a vasa sreca  ce da bude u  liku osobe koja  vam se sunja u srce, i konacno ce promeniti vasa losa raspolozenja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2