Horoskop za cetvrtak,petak i subotu: Raspolozenja se menjaju,evo kome dolaze srecni dani!

Horoskop za cetvrtak,petak i subotu: Raspolozenja se menjaju,evo kome dolaze srecni dani!

2022-12-07 0 By Admin

VAGA

Niste svesni sta vas ceka  ova tri dana, a bice tu svega. Nervoze, loseg raspolozenja, nadanja i tuge. Jedna osoba ce se usunjati u vas svet i moracete je  pocastiti paznjom. Vreme je da je obradujete, i da joj se ponadate, kao sto ste se nadali sreci. Ona ce biti olicenje vase srece.

 

SKORPIJA

Ao ste mislili da mozete kako hocete, verujte da ste se prevarili. Ne mozete bas dokle hocete, a tu je velika razlika. Slede promene koje cete  morati da prihvatite, a bicete i loseg raspolozenja. Vreme je  da prihvatite cinjenice koje ce vam se postaviti kao na tacni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Konacno imate sansu da budete  odgovorni za ono sta vas ceka. Vreme je da se kaze  da ste svesno pogresili, ali niste mislili da ce vas tako brzo stici. Zato cete ovih dana da unapred razmislite da budete oprezni i otvoreni u svojim namerama, na recima i delima.

 

JARAC

Mozda ce nova ljubav da udje u vas zivot neocekivano, ali ne i nenadano. Sanjarili ste i mastali, gledali  da se uljuskate u san o vernoj i iskrenoj ljubavi. Trazeci srodnu dusu, niste ni pomislili da ce ona da nadje  vas.I da cete biti  zaljubljeni  kao niko i nikada pre.

 

VODOLIJA

Vasa tvrdoglavost vas ubija iz dana u dan, i kvari vam sve. Zato se malo urazumite ovih dana i pokazite da ste razumni i tolerantni. Vreme je da se okrenete  nekome ko vas zeli u svojoj blizini, umesto da ga ignorisete. Od vas se ceka da postanete popustljiviji.

 

RIBE

Stalno se osecate nevoljeno jer jos niste sreli srodnu dusu. Skoro da ste poceli i da verujete da takve duse i ne postoje.Ova tri dana ce vas uveriti  da postoji, jer cete osetiti vezu izmedju svog i jos jednog srca. Vreme je da shvatite da ste bili u losem ubedjenju i da priznate da ste srecni.

Stranice: 1 2