Naredna tri dana ce biti magicna,jer nekome sledi carolija!

Naredna tri dana ce biti magicna,jer nekome sledi carolija!

2022-12-16 0 By Admin

Naredna tri dana donose razlicite stvari za tri znaka:Iznenadjenje, neocekivanu svadju  i razmirice sa partnerom…

OVAN

Bicete jedan od tri znaka koja ce za ova tri dana imati svasta. Ludi tempo svakodnevice, bacace vas ovih dana,i levo i desno. Vreme koje zelite da provedete sa nekim, proletece kao san.

 

BIK

Ne znate sta ce biti ali ovih  dana slede prijatna iznenadjenja. Vreme je da se srede vase misli kojih se jako plasite. Misli vas vode u nepoznato, a vi se plasite neizvesnosti. Ovih dana cete uhvatiti pravac.

 

BLIZANCI

Osecate se izgubljeno medju svojim planovima i zeljama.Svesni ste da  su vasi planovi veliki i nerealni, i svesni ste svojih mogucnosti. Vreme  je da odlucite sta zelite ovih dana, a da je u skladu sa mogucnostima.

 

RAK

Vasa sreca ce vas poneti jer ocekujete da je prenesete na druge. Radost  vasih ocekivanja ce biti velika jer vam sledi prijtno iznenadjenje. Ovo ce biti vas san o kojem ste sanjali i bice vezan za jednoga strelca.

 

LAV

Tri znaka ce imati radost ovih dana, a vi ste jedan od njih. Vreme je da budete ponosni sto ste bas vi onaj koji ce imati srece. Bice kao da sanjate, sledi susret, pogled koji ce postati fatalan, i pocetak nove emotivne veze.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Cekaju vas nove informacije kojim se ne nadate.Ocekujete da vas partner iznenadi kao nikada do sada. Od vas se ceka da budete voljni  da ih prihvatite sa radoscu, i da uspete da ih sacuvate za sebe.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2