Naredna tri dana ce biti magicna,jer nekome sledi carolija!

Naredna tri dana ce biti magicna,jer nekome sledi carolija!

2022-12-16 0 By Admin

VAGA

Naredna tri dana ce biti posebno teski ali se malo distancirajte od svega. Neka vas ne dodiruju vasa  neostvarena nadanja.U situacijama koje slede, postavite se razumno. Samo razumno cete moci da vladate i savladate situaciju.

 

SKORPIJA

Ne znate sta vas ceka, a hteli biste nesto sami da ucinite. Partner vas je ostavio, a vi mislite da ste ostavili vi njega.Bilo kako bilo, zelite ad se desi pomirenje.I zato zelite da ucinite sve korake kako biste opet bili skupa.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Vasa sreca nece biti  na zavidnom nivou, jer ce vas partner razocarati. Vase srce ce da vas vodi putem koji sve prasta. Mada ce vas silno razocarati, necete moci  da mu se svetite.Uprkos svemu, zelecete da mu oprostite.

 

JARAC

Osecaj koji vas tera da se sklanjate, samo je osecaj straha. Zato vasi cilevi na pola puta ostaju neostvareni.Zasto se povlacite kad mozete da krenete dalje i da date svoj maksimum?Nece biti lako, ali morate se potruditi.

 

VODOLIJA

Do juce ste bili mocni i ponositi, pa ste se skoro svima  zamerili. Uvek sate imali komentare i resenja za druge. Kako biste vi sada i kako cete vi postupiti narednih tri dana?Tek cete biti treci zodijak na kojem se lome kola ovih dana.

 

RIBE

Nikako da shvatite sta je ono sto morate.  Ne smete se zapostavljate, a niti da se okrecete bas za svakim ko prodje pored vas.Vreme e da malo budete  ozbiljniji i da ne flertujete sa svakim. Cak i da vas flert posluzi da nekom pridjete, taj ce vas drzti na odstojanju.

Stranice: 1 2