Horoskop za subotu,nedelju i ponedeljak:Sledi susret velike bivse ljubavi!

Horoskop za subotu,nedelju i ponedeljak:Sledi susret velike bivse ljubavi!

2022-12-21 0 By Admin

VAGA

Horoskop za naredna tri dana za vas je vise nego povoljan. Moze se reci da ce doci do toga da vam se neke zelje ostvare. Vi ste neko koga cekaju velike promene i odluke u danima koji su pred nama. Zivot je jedan, nemojte to zaboraviti i uzivajte u svemu sto sledi.

 

SKORPIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce doci do toga da se neke zelje ostvare. Dakle tokom tri naredna dana ce cuda biti moguca. Ako patite zbog nekoga iz proslosti imajte na umu da je vrlo moguce da cete sresti tu osobu u danima koji nam slede.

 

STRELAC

 

Jako je vazno da kazemo da cete  tokom tri naredna dana shvatiti ko je osoba koja zasluzuje vasu ljubav. Dakle nas savet je da toj osobi date priliku cak i u slucaju da  u njoj vidite samo prijatelja. Imajte na umu da je moguce da ce doci do iznenadjenja, i da je ta osoba vise nego iskrena prema vama.

JARAC

Vrlo je bitno da naglasimo da su pred vama dani za ljubav. Tokom tri naredna dana ce doci do promena. Postoji neko o kome mastate i koga jako volite. Samo je pitanje trenutka kada cete saznati  da ni ta osoba prema vama nije ravnodusna. Mislite o tome.

 

VODOLIJA

Ovaj  horoskop vama nosi upozorenja. Vreme je da o svemu dobro razmislite i da ne odustajete od onog sto zelite. No, morate dobro da vodite racuna o tome kome verujete. Ko je osoba koja zasluzuje vasu ljubav, i ko je osoba koja samo glumi da joj je stalo do vas. Slede vam neke velike odluke.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

RIBE

Konacno ce doci do toga da vam se ostvari jedna velika zelja.

U pitanju je nesto sto se tice emocija. Mozda cete tokom tri naredna dana videti osobu do koje vam je stalo. Ako patite zbog nekoga iz proslosti, znajte da sledi jos jedna sansa za vas dvoje.

Stranice: 1 2