Drvo decembarskih zelja: Broj koji izaberes otkriva hoce li se tvoja najveca zelja ostvariti!

Drvo decembarskih zelja: Broj koji izaberes otkriva hoce li se tvoja najveca zelja ostvariti!

2022-12-21 0 By Admin

Doslo smo do kraja godine, ostalo je jos samo malo. Saznajte da li je sudjeno da do tada dobijete sve do cega vam je stalo!

 

 Ako si izabrao broj jedan:

Moramo da kazemo da si osoba koja  je realna. Ukratko receno, ti si osoba koja  ne ocekuje previse od zivota, jer dobro znas da zivot nije ni film, ni bajka. To je ono sto je   izvesno. Ovo sto si sada pozeleo,   to je jedna realna zelja.  Zelja koja itekako moze da se ostvari, i nema sumnje da i hoce. No, nemoj da ocekujes da ce sve da dodje na svoje samo od sebe, jer nece i ne moze. Bori se za ono sto zelis. Ako se ova zelja odnosi na ljubav – onda jednostavno priznaj sta je ono sto zelis! Priznaj svoje emocije. Nemoj da krijes svoju cistu i iskrenu ljubav. Ako je zelja ljubavna, onda znaj da za ponos sada nema mesta.

 

Ako si izabrao broj  dva:

Tvoja najveca zelja, odnosno onos to si pozeleo, ti dobro znas da se ona granici sa nemogucim. Istina je da ti to zelis svim srcem, ali moramo da budemo iskreni i da kazemo  da nije dovoljno samo zeleti. Ma koliko da ti bilo tesko da se pomiris sa tim, moramo reci da su sanse da se ova zelja ostvari skoro pa nemoguce.  Ti si toga i svestan, samo sto je stvar u tome sto odbijas to da  priznas. Moramo da dodamo da  je ova zelja nesto sto tvoje srce zeli, ali  da moras da imas  na umu da bi njeno ostvarenje povredilo neke ljude. Ukratko receno,  pocni da zelis ono sto moze da se ostvari.  Neke stvari se dese onda kada im se najmanje nadamo, svakako da je cinjenica da treba da  to shvatis, ali i da smanjih svoje kriterijume…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako si izabrao broj tri:

Zelja koju si zamislio ce se ostvariti.  U to nema nimalo sumnje. Sta god da si pozeleo, izvesno je da ces to i dobiti, ali problem je u tome sto ce se to desiti kada to prestanes da zelis. Ovoj zelji jednostavno nije sudjeno da se ostvari do kraja ove godine.  Ti  sada mislis da ces  biti jednako srecan kad god da se desi njeno ostvarenje, ali nisi u pravu. Kad dodje dan da dobijes ovo sto  si pozeleo, ti ces shvatiti da to jednostavno nije to. Ako se ova zelja odnosi na ljubav, onda je vrlo moguce da ce te ova osoba pozeleti onda  kada ti prestanes nju da volis.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2