Horoskop za utorak,sredu i cetvrtak:Nekome slede trenuci za pamcenje!

Horoskop za utorak,sredu i cetvrtak:Nekome slede trenuci za pamcenje!

2022-12-26 0 By Admin

 Saznajte sta vam donose naredna tri dana. Neko bi mogao da kaze da je dobio sve o cemu je dugo mastao i na sta je dugo cekao.

 

 OVAN

Ovaj horoskop za vas je vise nego povoljan. Moramo reci da nema nimalo sumnje da ce doci do toga da se uverite da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam na delu  dokaze sve sto prica.  Konacno imate sansu da pocnete ispocetka.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jednom raku stalo do vas. Zapravo je samo pitanje dana kada ce doci do toga da vam se velika zelja ostvari.Mislite o tome, postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze ljubav.

 

 BLIZANCI

Vrlo je vazno da kazemo da vama ovaj horoskop donosi lepe vesti. Vi cete u toku tri naredna dana moci da kazete da postoji neko ko vas iskreno voli. Dolaze vam dani kada cete se uveriti u neciju ljubav.

 

 RAK

Emocije su vam na prvom mestu. To je ono sto moramo reci. Samo je bitno da ni u kom slucaju ne odustajete od osobe do koje vam je stalo. Ako postoji neko ko vam jako znaci sada je spreman da stane iza svojih reci. Mislite o tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 LAV

Jako je vazno da kazemo da ce doci do toga da vam se neke zelje ostvare. Ovo ce biti dan kada ce sve doci na svoje. Ako postoji neko o kome mastate sada je pravo vreme da toj osobi i kazete sve sto mislite i zelite. Cuda su moguca iako se vama sada tako ne cini.

 

 DEVICA

Ono sto moramo reci jeste da je jasno da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze sve sto prica. Razmislite o tome, i znajte da  samo od vas zavisi koliko cete srece imati u danima koji slede.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2