Horoskop za utorak,sredu i cetvrtak:Nekome slede trenuci za pamcenje!

Horoskop za utorak,sredu i cetvrtak:Nekome slede trenuci za pamcenje!

2022-12-26 0 By Admin

 VAGA

Horoskop za naredna tri dana je vise nego povoljan kada ste vi u pitanju. To je ono sto moramo reci. Postoji neko do koga vam je jako stalo i neko  prema kome gajite iskrene emocije. Vreme je da mu to i kazete.

 

 SKORPIJA

Konacno ce doci do toga da vam neko na delu svoju ljubav dokaze. Da vam bude jasno da postoji neko kome ste bitni i ko je spreman da stane iza svojih reci. Naredna tri dana mogu da donesu mnogo toga.

 

STRELAC

Ono sto moramo da naglasimo jeste da je jasno da vas neko voli. Da postoji neko ko ce biti spreman da  vam se nadje u svakom slucaju i u svakom  trenutku. Mislite o tome i uzivajte u danima koji su pred nama.

 

 JARAC

Ono sto je jasno jeste da ce naredna  tri dana doneti priliku da razmislite sta je ono sto od zivota zelite. Jako je vazno da naglasimo da je moguce da cete konacno dobiti ponudu za posao koja se ni u kom slucaju ne odbija. Sve je moguce.

 

 VODOLIJA

Emocije su vam na prvom mestu.To je ono sto moramo da kazemo.Samo nemojte odustajati od onog sto zelite i nemojte da dozvolite da vam ponos bude najvazniji. Ako tako uradite vrlo je moguce da cete se na kraju pokajati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam na delu svoju ljubav dokaze. Samo nemojte da dozvolite da vam bilo ko prica kako cete ziveti. Uradite kako vam nalaze vase srce.

Stranice: 1 2