Horoskop za petak,subotu i nedelju:Sjajan kraj stare i pocetak Nove godine!

Horoskop za petak,subotu i nedelju:Sjajan kraj stare i pocetak Nove godine!

2022-12-29 0 By Admin

Dragi nasi,pred nama su zadnji dani  ove godine i novi pocetak, nova godina, a nekome i nova ljubav!

 

  OVAN

Sjajan kraj godine vas ocekuje u danima koji su pred nama. Ono sto moramo da naglasimo jeste da su cuda moguca i da cete tek moci da kazete da su vam se zelje ostvarile. Zasluzili ste to.

 

 BIK

Vrlo je vazno da kazemo da vas ceka sjajan dan, jer ce petak biti jedan od onih dana kada se sve zelje ostvare. Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da ste vi srecu zasluzili i da nema nimalo sumnje da su pred vama dani tokom  kojih nista nece biti isto.

 

 BLIZANCI

Vrlo je vazno da kazemo da su pred vama dani za ljubav. Dani kada bas nista nece biti  nemoguce. Dugo ste cekali na srecu, ali sada su konacno pred vama dani kada ce neke zelje napokon da se ostvare.

 

RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce ovo biti sjajan kraj godine kada ste vi u pitanju. Vi ste znak koji ima veliko srce i koji je uvek pokusavao da usreci sve oko sebe. Sada je vreme da mislite na sebe i svoje zelje.

 

LAV

Ovo ce biti dani kada cete morati da donesete neke odluke. Dakle samo od vas zavisi hoce li vam krenuti na bolje i hocete li uspeti da dodjete do svog cilja. Ovo ce biti sjajan period i velika sreca koja je u najavi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Moramo biti iskreni prema vama i reci da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Sledi vam period kada mogu vrlo lako da se ostvare vase zelje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2