Naredna 72. sata donose radost:Kraj stare i pocetak nove godine!

Naredna 72. sata donose radost:Kraj stare i pocetak nove godine!

2022-12-30 0 By Admin

 Radost i razocarenja ce biti neka od raspolozenja koja slede tokom naredna sedamdeset i dva sata…

OVAN

Radost ce biti jedno od raspolozenja ova  naredna tri dana. Bicete jos uvek pod euforijom praznicnih desavanja i milice vam se. Nekog ste upoznali tokom poslednje noci, one sto je zovemo najludjom.I tako cete se i osecati, ludo i zaljubljeno.

 

BIK

Osecate se konacno zadovoljnim  jer ce vam kanuti lepa novcana nadoknada. Mada ste vi  to zaradili, necete se setiti kada to nemilice budete trosili. Pazite da opet ne upadnete u novcane dugove iz kojih ste se taman  izvukli.

 

BLIZANCI

Mnogo ste se povukli u sebe i cutite o tome zasto.Partner bi zeleo da zna i sta vam se desava i zasto cete cutati i dalje. Tesko mu je da zna da ste pored njega, a da mu necete da se poverite. Oseca da nemate poverenja u njega.

 

RAK

Radost je osecanje ili situacija kojoj se samo nadate, a nikako da vas snadje. Odavno vec ne znate da se radujete, a nemate ni sa kime. Onaj ko vam je donosio radost, sada je ostao  u vasoj bliskoj proslosti.Vasa je nesreca sto ga ne date proslosti.

 

LAV

Okrenite se napred i pokusajte da se ne osvrcete nazad. Ako to budete cinili, samo cete se opet rastuziti i pokavriti svoje raspolozenje. Gledajte to sa druge strane, kao da ste i zaboravili ko vam je bio svetla tacka. Odglumite jacinu.

 

DEVICA

Tezak je period za vama, a niste ni svesni da sledi jos tezi. Naredna tri dana ce da promene vase stabilno raspolozenje, pa necete vise moci  ni da glumite da ste dobro. Neko vas vec posmatra, a vi mislite da su vase sve ladje potonule.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2