Horoskop za sredu,cetvrtak i petak:Ovaj znak ce dobiti sve,i pare i ljubav!

Horoskop za sredu,cetvrtak i petak:Ovaj znak ce dobiti sve,i pare i ljubav!

2023-01-03 0 By Admin

Naredna tri dana samo ce jedan znak da dobije sve, racunajuci i pare i ljubav!

 

OVAN

Pare ce biti ono sto ce uz ljubav da ispuni sva vasa ocekivanja. Bicete zaljubljeni do usiju u nekog, bas koliko ce  i on biti u vas. Vasa sreca ce biti da ne moze bolja, a jos kada dobijete novac kao nadoknadu za svoj trud, bicete najsrecniji od svih.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Pare su ono sto vam cini osnovne misli i oko cega se sve u vasem zivotu i vrti. Vreme je da narednih dana razmislite zasto ste postali takvi. Jasno je da ste u problemima novcane prirode, ali vam zato niko nije kriv.Zasto trosite nemilice kada  imate, pa sve utrosite za par dana?

 

BLIZANCI

Idete krajnjom linijom da samo vama bude bolje ovih dana. Cak se ne osvrcete na okolinu, niti na partnera. I on vidi da ste sebicni i da vam to nije dobro. Zamera vam na tome, ali to krije u sebi, jer vas voli. Nemojte povrediti  takvu osobu, jer ona vam je oslonac u svemu.

 

RAK

Vreme je da se malo osvrnete na svoja zivotna desavanja  i da zataji vasa tuga. Ako vam je za utehu, oko vas je mnogo tuznih.  Ovih dana vam nece biti bas sve po volji, ali biste mogli da se trgnete. Samo cete tako da se sredite i da lakse prihvatite ono sto je!

 

LAV

Budite posteni prema sebi, ako ne prema bivsoj ljubavi.Ona je vasa proslost koja vas boli, a krijete to od svih. Necete moci sakriti od sebe ovih dana jer sledi neocekivani susret.Moracete biti spremni da se suocite oci u oci sa onom koja vam je sve sto ste imali.

 

 

DEVICA

Pare su ono sto vam je svaki put uskraceno od zivota.  Svesni da radite i vredno i posteno, ipak radite za minimalne pare. Osecate se povredjeno i nesrecno jer svi oni manje vredni imaju vise. Mozda vam ovih dana nesto i pretekne.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2