Horoskop za sredu,cetvrtak i petak:Ovaj znak ce dobiti sve,i pare i ljubav!

Horoskop za sredu,cetvrtak i petak:Ovaj znak ce dobiti sve,i pare i ljubav!

2023-01-03 0 By Admin

VAGA

Jedan vas rak stalno podseca da ste vredni njegovog divljenja.Njegovu cete neizmernu ljubav osetiti u naredna tri dana i bicete ubedjeni da je iskrena.Vreme je da ovih dana zaprimite njegovu najvecu kolicinu osecanja i da budete ubedjeni da je iskrena.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Red je da uzvratite  onim  cime raspolazete, a to su vasa osecanja. Zato ne oklevajte kada su naredni dani u pitanju, i jedan verni jarac. Dugo vas voli, tajno i odano, cak i pre vase veze.  Sada je vreme da nadoknadite  ono sto ste primili.

 

STRELAC

Vec ste odusevljeni zbog jedne vodolije i ona vas i dalje sarmira. Naredna tri dana ce vas i dalje sarmirati, ali cete morati da budete uzdrzani. Morate se zapitati da li ste joj dorasli u svemu. Mozda je  vreme da se osetite ravnim njoj, ili da pokusate sve da budete isti u svemu.

 

JARAC

Odavno tajno volite jednu skorpiju, i sada je vreme da joj se pridruzite.Vreme  je da joj  date svu ljubav koje je zaista vredna. Svakako da cete ovih dana da ocekujete da vam bude uzvraceno punom merom. Vreme je da uzvratite jedno drugome svu ljubav.

 

VODOLIJA

Pare kod vas nikada nisu igrale ulogu, ali u vezi sa ljubavlju, imaju udela.Jedan strelac vas voli  a volite i vi njega odavno. Ipak on nije tako mocan kao vi, pa se pitate da li ste dorasli jedno drugome? Ne zelite da budete nizi u bilo cemu, zelite da ste ravni po svemu! I  novcu i osecanjima.

 

RIBE

Narednih tri dana ce brzo proleteti, kao i svi pre njih.Ali kada osetite kako ce biti lepi,  potrudite se da ti dani traju sto duze.Bice to dani koji ce uneti mnogo radosti u vas monotoni zivot. Jedno nezno lice ce uneti svetlost u vase nove dane i vas zivot uopste!

Stranice: 1 2