Ljubav  u prvim danima maja:  Jednom znaku sledi najveca sreca!

Ljubav u prvim danima maja: Jednom znaku sledi najveca sreca!

2023-01-05 0 By Admin

 VAGA

Ono sto je bitno da kazemo jeste da ni u kom slucaju ne odustajete od onog sto zelite.

Vama  prvi dani maja nece biti bas lepi ali  morate  da imate na umu da posle svake kise dodje Sunce i da ce tako biti i kada ste vi u pitanju. Iskreno vam je stalo do nekoga i ta osoba ce vam  uskoro staviti do znanja da oseca isto.

 

 SKORPIJA

Ljubomora vase voljene osobe moze sve  da pokvari. Vi je iskreno volite i nista ne krijete od nje ali je problem u tome sto  ona nije spremna da vam veruje. Mnogo je patila i  nakon svega sto je prosla sada joj je pretesko da se  tek tako prepusti. Dajte joj vremena.

 

 STRELAC

Moramo da kazemo da je jasno da dolaze dani kada ce vase zelje da se ostvare. To je ono sto moramo reci. Dugo ste patili ali napokon cete   moci da kazete da su i za vas dosla lepsa vremena.

Strelcevi koji su u vezi u prvim danima maja ce saznati nesto posebno.

 

 JARAC

Samo se prepustite i dozvolite svom srcu da vas vodi. To je ono sto je najvaznije od svega. Jer,  znate sta?  Ovog puta  vase srce   najbolje zna sta je najbolje za vas i dozvolite sebi da ga slusate. U tom slucaju je moguce da dobijete sve o cemu ste mastali i da sa nekim pocnete ispocetka.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 VODOLIJA

U prvim danima maja cete imati problem sa poverenjem. Delovace vam da vasa voljena osoba nesto jako vazno krije od vas ali necete biti u pravu. Ona vas iskreno voli i nema sumnje da je spremna na sve ne bi li vam to i dokazala. Samo joj dajte priliku.  Ne treba da kvarite srecu koju imate ni u kom slucaju.

 

 RIBE

U prvim danima maja vi cete shvatiti da je vreme da krenete dalje. Da osoba koju volite nikada nece moci da vam uzvrati istom merom.

Sto pre to shvatite to je bolje po vas, i samo nemojte odustajati od onog do cega vam je stalo..  Od ljubavi,a prava ce osoba doci pre nego mislite.

Stranice: 1 2