Naredna 72.sata donose desavanja koja ce jednom znaku promeniti zivot!

Naredna 72.sata donose desavanja koja ce jednom znaku promeniti zivot!

2023-01-09 0 By Admin

Desavanja koja slede u narednih sedamdeset i dva sata, bice jako burna jednom znaku…

OVAN

Desavanja koja slede nece biti bas najbolja.Ipak cete ih nekako savladati, jer nesto morate i da pretrpite. Uvek ste bili razumni  i realni, ali ono sto vas sada snalazi necete bas prihvatiti sa odusevljenjem. Ipak, ne vredi ni da se zalite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vreme  je  da se malo pokazete i da svi vide da imate potencijala.Do sada ste se ponasali inferiorno, ali je red da se malo trgnete. Krenite za zivotom  i pocnite ovih dana da sabirate sta ste propustili. Mozda cete i jednu osobu da svrstate u prohujalo vreme.

 

BLIZANCI

Vreme je da narednih dana okrenete kolo i da se od vas  osete velike promene. Morate zapoceti nesto novo i tako  pokazati da vredite. Mnogi ce vam zavideti na nekim idejama, pa pazite da vam ih jedan  lav ne ukrade. Slede vam lepi poeni.

 

RAK

Ne znate dokle cete snositi posledice losih desavanja u vojoj vezi. Ipak ste resili da narednih sedamdeset i dva sata resite neke vazne stvari. Partneru cete izneti svoje veliko nezadovoljstvo vezom. I dacete mu ultimatum da resite ili na bolje, ili nikako!

 

LAV

Slede vam vrlo burna desavanja i necete znati sta odluciti, a da ta odluka bude razumna. Sve ce se ticati jedne  osobe, a kad je ona u pitanju, nemate razuma. Jednostavno ne znate sta je razumno a sta ne, i tu se lomite oko odluke srca. Srce ko srce, uvek ide onom drugom stranom.

 

DEVICA

Desavanja koja slede donece velike odluke na emotivnom planu. Vreme je da se vase  emotivne razmirice srede i da znate sta vam je ciniti. Vas partner je tezak i cini sve po svojoj volji, a vi ste tu nemocni.Moracete da stavite tacku na nesto i to cete i uciniti ovih dana.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2