Naredna 72.sata donose desavanja koja ce jednom znaku promeniti zivot!

Naredna 72.sata donose desavanja koja ce jednom znaku promeniti zivot!

2023-01-09 0 By Admin

VAGA

Niko vas ne zeli da tesi i to ce vas jako boleti. Prolazite kroz tezak period, a vas partner se ponasa kao da to ne vidi. Dok se nadate utehi sa njegove strane, on vam samo na vasu tugu, dodaje razocarenje. Vreme je da razmislite kako cete dalje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Osecacete se poneto laskanjm jednoga jarca. Ovih dana ce vas obasipati komplimentima koji ce vam jako prijati. Bice red da otkrijete sta je u vasem srcu, i ako ima osecanja, da ih uzvratite. Postoji sansa da budete emotivni par i to vrlo skoro i brzinski.

 

STRELAC

Desavanja u vasem srcu vam govore o osecanju velike ljubavi. Vreme je da zberete sve i da ih uvrstite u osecaj zaljubljenosti. Ako su zaista stvarna, okrenite se osobi od koje ih primate, i kojoj ih zelite uzvratiti.Ljubav  za ljubav se mora pokazati ovih dana.

 

JARAC

Vasa sreca traje  sve dok je vasa ljubav onakva kakvom je i cinite.  Niste se pitali sta je  sve vasom zaslugom i dokle tako? Da ne dajete svoj maksimum, sve bi otislo u propasat, jer partner ne cini nista. Mozda cete ovih dana da shvatite da volite samo vi!

 

VODOLIJA

Bure i oluje su se desavale  vise puta, ali  vas nisu odnele, ni unistile.Sve lose stvari i burna desavanja, samo su vas ucinila jos vecim borcem. Vreme je da se okrenete svome zivotu i da se pocnete ponositi sta ste sve izdrzali.Niste hvalisavac, ali ce vas  hvaliti drugi ovih dana.

 

RIBE

Nesto vam se zbiva i narednih dana morate da sve to uzmete u obzir. Moracete resiti sta, zbog cega i cijom krivicom? Da li je kriv partner, ili ste krivi samo vi? Moracete da budete realni  i da gledate na svoj problem, kao da je tudji. Samo tako cete znati sta vam je ciniti.

Stranice: 1 2