Tokom naredna 72.sata, zivot se menja:Znaci zodijaka koji su prolili more suza konacno dobijaju srecu!

Tokom naredna 72.sata, zivot se menja:Znaci zodijaka koji su prolili more suza konacno dobijaju srecu!

2023-01-11 0 By Admin

Neki su znaci do sada patili i kleli zivot, ali ce se u narednim danima, konacno radovati sreci…

OVAN

Niste voleli zivot do skora i grcali u bolu i patnji, koju vise niste mogli da krijete. Vasa tuga je bila velika za sve neostvarene ljubavi i neuzvracene  osecaje. Nesto ce vam vrtoglavo da promeni zivot, tacnije neko! Konacno  cete se radovati sreci, kao da tuge nije ni bilo u vasem zivotu.

 

BIK

Lomicete se kao niko oko novcanih sredstava kojih ce vam ponestajati. Kod vas to uvek bude tako, kad imate, vi samo trosite. Kad nemate cinite lom oko sebe, i niko vam nije prav. Ako nastavite tako, partner to vise nece trpeti. Jako je vazno da  pazite sta radite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Mozda je vasa sreca u vasem partneru koji je strpljiv i dobar. Svakako da to sada ne vidite, niti znate da cenite.Ovih ce vam dana postati jasno mnogo sto sta, ali  mozda za  to bude kasno.Ucinite sve da popravite svoj emotivni odnos i spasete vezu.

 

RAK

Vi ste redak primer strpljivog i neznog partnera koji uvek ima srce da oprosti. Vas partner stalno ponavlja skoro iste greske i vreme je da se zapitate sta cete dalje. Kao da to cini svesno, racunajuci na vase dobro srce. Vreme je da se zapitate sta cete i dokle cete trpeti.

 

LAV

Vec ste se sredili  po pitanju  nekih postojecih osecanja. Ipak  ste u zelji da se vas partner otkrije po pitanju istoga. Cesto se zapitate da li ste u pravu kad pomislite da vas partner ne voli dovoljno. Vreme je da ovih dana otkrijete  sta tacno oseca prema vama.

 

DEVICA

Nikako da se snadjete i pokusate da se iskobeljate iz klupka emocija u koje ste se zapleli. Imali ste vezu koja je bila dobra na pocetku, a onda je pocela da bledi sve vise i vise.  Morate sabrati misli i snaci se u svemu tome. Zelite li da spasavate brod ili ne?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2