Tokom naredna 72.sata, zivot se menja:Znaci zodijaka koji su prolili more suza konacno dobijaju srecu!

Tokom naredna 72.sata, zivot se menja:Znaci zodijaka koji su prolili more suza konacno dobijaju srecu!

2023-01-11 0 By Admin

VAGA

Jedna osoba vam je slomila srce. Vi sada nikome ne verujete i iako postoje ljudi koji se bore za vasu ljubav vama to nista ne znaci. Iskreno receno,nije vam lepo sto ste sami ali mislite da je cak i to bolje nego da nekome date sansu pa vam slomi srce.

 

SKORPIJA

Vreme je da se radujete sreci, i to bas vi koji ste imali tezak zivot. Konacno ce da krene sve kako treba i da preko noci zaboravite sta je sve bilo. Radovacete se sreci koju ste sanjali i kojoj ste hrlili u susret, ali samo u masti. Vreme je da vasa masta postane stvarnost.

 

STRELAC

Sarmirate jednu osobu i vreme je da vam ona odgovori na vasa laskanja.Mada prezirete laskavce i ne verujete u njihove price, mozda biste u ovu da poverujete. Pred vama je sve, pa cete videti da li ste se prevarili, ili ste postupili ispravno.

 

JARAC

Narednih dana zelite da se okrenete prema jednom biku i da mu budete sve. Procenili ste da je u problemu, a vi zelite da iskoristite taj los momenat. Svakako da cete mu pomoci da se resi problema, a niste sa njim samo zbog njih. Oni su samo razlog da mu se priblizite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Vreme je da se vase srce sredi i da vam otkrije sta oseca prema jednoj ribi. Bili ste mogo tvrdoglavi, a sada ce biti trenutak da se povucete. Cim zgazite malo svoga ponosa, sve ce da biude daleko bolje. Ucinite to u ime ljubavi, makar i ne trajalo dugo!

 

RIBE

Vec ste se sakrili u svoju ljusturu i nikako da otkrijete osecanja. Vas partner ceka da se izjasnite i da mu pokazete ili ga volite, ili ne!  Znate da je suvise ponosit, i da drzi do svojih nacela.  Ako vam ne pokaze osecanja za naredna tri dana, znajte da mu je ponos ispred ljubavi!

Stranice: 1 2