Horoskop za cetvrtak,petak i subotu:Tri dana koja su pred nama donose pravu ljubav!

Horoskop za cetvrtak,petak i subotu:Tri dana koja su pred nama donose pravu ljubav!

2023-01-25 0 By Admin

 VAGA

Konacno, dani za ljubav. Dani kada ce sve biti moguce kada ste vi u pitanju. Postoji neko ko je spreman da se bori za vas i samo je pitanje dana kada cete shvatiti da ta osoba zasluzuje vasu ljubav. Nemojte imati problem sa tim da nekome date sansu… Sreca bi mogla da vas pogleda.

 

SKORPIJA

Moramo da kazemo da je cinjenica da ce neko dobiti ono sto zeli. Dakle moguce je da ce ova tri dana doneti promene i radost. Ovaj horoskop vam donosi lepe vesti i neko ce moci da kaze da je konacno dosao do svog cilja. Vreme je za promene.

 

 STRELAC

Vi ste neko koga cekaju lepe promene. To je ono sto moramo da kazemo. Samo je bitno da idete ka svom cilju i da uvek imate na umu da je zivot jedan. Posvetite se sebi. Nekada je potrebno biti  hrabar i zanemariti sve ostale i tudja misljenja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 JARAC

Ljubomora vam pravi velike probleme. To je ono sto moramo da kazemo, ali je istina da za to nemate razloga. Vi ste vise nego voljeni i cinjenica je da postoji neko ko vas voli vise nego sto mozete da zamislite. Nemojte unistavati srecu koju sada imate.

 

 VODOLIJA

Horoskop za tri dana koja su pred nama donosi lepe vesti. Vi ste jedan od znakova koji ce moci da kaze da je pravi miljenik sudbine. Slede vam dani kada ce jedna velika istina izaci na videlo,a vi cete pri tome biti srecniji nego ikada.

 

 RIBE

Ljubav vam je jako vazna. Vi iskreno imate zelju da usrecite nekoga  ali moramo da kazemo da je prava istina da ta osoba o kojoj mislite sada ne zasluzuje vasu ljubav niti emociju. Morate naci snage da prebolite i krenete dalje.

Stranice: 1 2