Marija-zena koja je dar od Boga:Ovo ime nose samo zene koje su posebne!

Marija-zena koja je dar od Boga:Ovo ime nose samo zene koje su posebne!

2023-01-26 0 By Admin

 Zena koja nosi ime Marija je sama po sebi posebna. U nastavku ovog teksta vam otkrivamo kakve su zene koje nose ovo ime.

Pre svega moramo da kazemo da  je ime Marija  nastalo iz latinskog jezika. Prevod ovog imena je “voljena” ili “dar od Boga”, i istina, ova zena je sama po sebi posebna. Moramo da kazemo da je zena koja nosi ovo ime svesna toga da je zivot jedan i ume u njemu da uziva na pravi nacin.

Ona je zena cije je srce veliko i moramo da kazemo da svima zeli da pomogne, da svima zeli da se nadje, da svima zeli da bude pomoc u svakoj situaciji.

Ovo je zena koja ima divnu dusu, i koja se vodi time da postoji karma. Da postoji nesto iznad nas, i da svako od nas pre ili kasnije dobije ono sto zasluzuje. Zato, ona je zena koja se ponasa  prema ljudima tacno onako kako bi zelela da se neko ponasa prema njoj. Vazno je da kazemo da joj je ljubav jako vazna i da nema  nimalo sumnje da je ona neko ko se vodi time da se sve moze kada volimo i kada smo voljeni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da je cinjenica da  zena koja nosi ovo ime nosi u svom srcu dobrotu. Ona je cak pomalo i naivna, jer smatra da su svi dobri, jer je ona takva. Dalje, moramo da kazemo da je ovo zena koja ce vam dati svoju dusu. Zena kojoj ni u kom slucaju nece odustajati od onog sto zeli. Kada nekoga voli ona za tu osobu cini bas sve, ali moramo da kazemo da isto to ocekuje i od onih do kojih joj je stalo.

Itekako ume da prasta, itekako ume da daje drugu sansu, ali vazno je da kazemo da je ovo zena koja zna sta hoce i koja nikada ne odustaje od onog sto naumi. Ali, ono sto je najvaznije, ovo je zena koja ima stav, i koja nikada i ni u kom slucaju ne gradi svoju srecu na tudjim suzama.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2