Horoskop za subotu,nedelju i ponedeljak:Tri dana koja slede donose divne trenutke!

Horoskop za subotu,nedelju i ponedeljak:Tri dana koja slede donose divne trenutke!

2023-01-27 0 By Admin

 Moramo da kazemo da ce tri dana koja su pred nama biti jako zanimljiva i posebna.

 

 OVAN

Tri dana koja su pred nama donose promene koje vi sada ne ocekujete. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da ce sreca biti na vasoj strani i da vam tek slede dani za ljubav. Neko vas iskreno voli, i u to nema nimalo sumnje.

 

BIK

Bitno je da kazemo da nema nimalo sumnje da ste neko ko zna sta zeli. Vama ce tri naredna doneti promene  koje u ovom slucaju ne ocekujete. Moguce je da ce doci do toga da se razocarate ali sve je to zivot. Znajte da za sve postoji prvi i poslednji put.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BLIZANCI

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da su pred vama dani kada cete saznati da vas neko voli. Itekako je moguce da cete u danima koji su pred nama napokon poceti jednu lepu romansu. Ako nas pitate za savet, treba da imate  na  umu da je ta osoba iskrena i da treba da joj date priliku.

 

 RAK

Vazno je da  kazemo da ce tri dana koja su pred nama biti vrlo lepa. Dakle vi ste jedan od srecnika u danima pred nama.  Moguce je da cete doci do svog cilja i konacno saznati ko je osoba koja prema vama gaji  jake emocije… Sledi vam prava ljubav.

 

 LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da  su pred vama dani kada ce cuda biti moguca.   Dakle, cekaju vas neke velike odluke.  Bitno je da imate na umu da postoji neko kome ste vazni i ko je spreman da se bori za vas. Sve ostalo je ipak samo na vama. Mislite o tome.

 

 DEVICA

Ljubomora vam je veliki problem ali niste u pravu. Neko vas voli svim srcem, i neko vam je odan i veran, a vi u tu osobu sumnjate uporno. To je greska. Ono sto moramo da kazemo jeste da je moguce da cete tu osobu izgubiti zbog  svog nepoverenja.

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2