Tokom naredna 72.sata:Horoskop za petak,subotu i nedelju!

Tokom naredna 72.sata:Horoskop za petak,subotu i nedelju!

2023-01-26 0 By Admin

 VAGA

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Vi ste neko ko ce u danima koji slede konacno moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Samo ni u kom slucaju nemojte ocajavati jer uvek imajte na umu da zadnji pokusaj vodi do cilja.

 

 SKORPIJA

Konacno, dani koji su pred vama ce biti jako lepi. Tokom  tri dana koja slede ce doci do ostvarenja jedne velike zelje. Samo je bitno da ne odustajete od onog sto naumite i da znate da je zivot jedan i da nekada moramo duze da cekamo da se neke zelje ostvare.

 

 STRELAC

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Nema nimalo sumnje da ce jedan znak doci do svog cilja. Uz samo malo srece ce doci do toga da saznate da vas neko voli. Cini se da sledi novi pocetak u zivotu vaseg znaka. No,mnogo je na vama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 JARAC

Tokom tri dana koja su pred nama ce doci do promena na bolje. Samo nemojte odustajati od onog sto zelite. Postoji neko ko vas iskreno voli i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Vreme je za nova desavanja.

 

 VODOLIJA

Ovo ce biti dani za ljubav. Dani za srecu i dani kada ce sve biti moguce kada ste vi u pitanju. Moze se reci da cete konacno  upoznati nekoga  ko ce vas iskreno voleti. Ono sto je bitno da naglasimo jeste da ne bi ste trebali  da marite za tudja misljenja.

 

 RIBE

Konacno, dani za srecu vam slede. Tokom tri dana koja su pred  nama ce neko moci da kaze da je dobio priznanje za rad i trud koji ste ulozili.

Ovo ce biti dani kada slede iznenadjenja na bolje.

Stranice: 1 2