Februar je mesec ljubavi-evo ko ce tokom njega zaljubiti,a ko raskinuti i patiti!

Februar je mesec ljubavi-evo ko ce tokom njega zaljubiti,a ko raskinuti i patiti!

2023-01-28 0 By Admin

Sledi mesec zaljubljenih, ali tokom njega nece  biti bas svi srecni. Medju zaljubljenim ce biti i onih koji ce doziveti rakid, i za posledice slomljeno srce…

 

OVAN:

Februar nam dolazi. Za razliku od nekih koji se nece radovati, vi cete se zaljubiti. Bice to jedna luda i neocekivano lepa ljubav.Iznenadna kao plamen vatre, brza kao olujni vetar i jacine orkana. A vi sa vasom novom ljubavlju, imacete utisak da ste u orkanskim visovima.

 

BIK:

Mada su rastanci uvek bolni, ovaj koji se mora desiti, nece biti. Vreme je  za raskid vase emotivne veze. Na zalost, vreme je da se rese stvari koje odavno ne funkcionisu kao veza. Vise su za vas mucenje i trganje zivca, pa ce ovo biti najbezbolnije resenje.

 

BLIZANCI:

Mesec je ljubavi koja se slavi tokom celog meseca sto je i tradicija. I mada je tako, vi se necete radovati, niti slaviti. Vas partner ce vas rastuziti, jer vam nece davati povoda da se radujete. Vasa veza je nesto cudno, i nema svoj status.

 

RAK:

Radujete se jednom liku, a ovaj ce vas mesec razocarati.Sledi raskid vase veze koja  je vec odavno pocela da propada. Samo jos da privedete kraju neke zaostale i nerazjasnjene stvari. Vreme je za neke  stvari da se rese   i okoncaju.

 

LAV:

Mesec je ljubavi koja  se slavi, i vi se nadate lepim stvarima.Zelite da vas voljeno bice  nagradi lepim osecanjima i da vam da dokaz ljubavi.Vi ste uporni  u svemu , i vreme je da se dokaze vasa ljubav prema partneru.

 

DEVICA:

Nikako da se  nadate lepim stvarima, jer je vreme vaseg raskida.Tek se desio raskid vase veze  i vreme je  da zaokruzite sve sto se zbilo. Sada vas stize tiha patnja i ocaj gubitnika. A da ste gubitnik jos niste skontali, tek cete!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2