Februar je mesec ljubavi-evo ko ce tokom njega zaljubiti,a ko raskinuti i patiti!

Februar je mesec ljubavi-evo ko ce tokom njega zaljubiti,a ko raskinuti i patiti!

2023-01-28 0 By Admin

VAGA:

Vec ste doziveli padove i lomove, zvane raskid. Cak i sa onim koje ste mislili  da volite i da vas vole.  Zato sada svom paznjom i svim silama cuvate, ovo sto imate. Uvek strepite da se sta ne pokvari, da vas partner ne prevari i ne izda.  Ovu izdaju ne biste mogli preziveti.

 

 SKORPIJA:

Nikako da razmislite sta biste i cime obradovali svoje voljeno bice. Sledi mesec ljubavi i vreme zaljubljenih, a vi ste ludo zaljubljeni.  Zelite da pokazete koliko volite i da slavite dan ljubavi. Da li ce sve biti onako kako zelite?

 

STRELAC:

Imate osecaj da sledi nesto jako lepo i da cete licno ucestvovati. Naravno da ce glavni lik biti onaj koga volite svim srcem.Vreme je za malo provoda, malo proslave i malo ljubavi. Postoji mogucnost  da ce vam se neko treci umesati i sve pokvariti, pa budite oprezni!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC:

Da je srece, kako nije, i vi biste slavili mesec ljubavi.Ovako, umesto toga vi oplakujete  raskid koji vam je najavio vas voljeni. Zasto se sve desilo i koji je razlog, niste sigurni,iako je kraj, ne biste zeleli ad se zavrsi ovako, u neznanju.

 

VODOLIJA:

Zelite istinu, ma kakva god da je ona, i to zahtevate u vezi. Skoro ste usli u emotivnu vezu, ali za sada je lepo. Necete da velicate ljubav, ni da gajite velike nade.Neka ide  bez pritiska i lezerno, dan za danom.Ako je sudjen raskid, desice se, ako je sudjena sreca, vi cete je osetiti.

 

RIBE:

Nista nije vazno, niti dostojno da se poredi sa vasim  osecanjima. Vase srce ce vas terati da osecate vise, i naravno, da vise volite. Zato cete i sami ocekivati da vam se uzvrati istom ljubavlju.Februar je mesec ljubavi i nadate se da ce vam se i uzvratiti istom merom! Februar donosi promene.

Stranice: 1 2