Horoskop za nedelju, ponedeljak i utorak:Zadnji dani januara ovim znacima ce biti prelepi!

Horoskop za nedelju, ponedeljak i utorak:Zadnji dani januara ovim znacima ce biti prelepi!

2023-01-28 0 By Admin

VAGA

Zadnji dani ovog meseca ce vam doneti prijatna iznenadjenja. Bicete jako obradovani jednom situacijom koja ce biti po vasoj volji. Sve sto ste mislili da je nemoguce, postace vrlo moguce. I sve kocke jedne situacije poslozice se kako je najbolje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Mozda se nadate nekim pronmenama na bolje, ali ih nece biti.  Kod vas nema nekih znatnih promena. Vas redosed svega je rad, red i disciplina i tako se i ponasate. Mozda biste morali dati malo oduska sebi i malo se vise druziti, umesto sto suvise radite.

 

STRELAC

Vreme je da malo i vi predahnete i da se okrenete  sebi. Sve ste podredili svojim uspesima i vreme je da se zna da ni vi niste masina. Vreme je da se malo posvetite svome drustvu, druzenju i svome emotivnom polju. Dok redjate uspehe, ono je prazno.

 

JARAC

Vec ste se sredili sta vam je ciniti i sta  ce biti glavni pokretac. Tacnije, vreme je da pokazete ko je pokretac svega u vasem zivotu. Jedna  osoba vredna vase paznje ponece sve poene u vasem zivotu. I vreme je da je zadnji dani ovog meseca i otkriju svima.

 

VODOLIJA

Jako ste se zainteresovali za jednu ribu i zelite  njenu blizinu po svaku cenu. Ucinicete bas sve da joj se priblizite i da vas ona cini srecnom. Vreme je  da osetite pravu i iskrenu ljubav u jednoj osobi. I da u njoj prepoznate bas sve ono sto ste dugo trazili.

 

  RIBE

Zadnji dani meseca isticu i vreme je da nesto resite.Nije red da u novi mesec ulazite neresenih stvari.Zato ucinite sve da resite jedan mali nesporazum koji se oseca izmedju vas i jedne osobe.Ne biste se osecali da idete dalje u nejasnoce i nerazresene stvari.

Stranice: 1 2