Tokom naredna tri dana:Horoskop za ponedeljak,utorak i sredu!

Tokom naredna tri dana:Horoskop za ponedeljak,utorak i sredu!

2023-02-05 0 By Admin

VAGA

Ovo ce biti dani za emocije i dani tokom kojih ce sve doci na svoje.Neko ste koga cekaju velike promene u narednim danima.  Zivot je samo jedan, vreme je da mislite o tome i da idete ka svom cilju. Znajte da tudja misljenja nisu vazna.

 

SKORPIJA

Morate da imate na umu da ste neko ko ce tokom narednih dana doci do svog cilja.Ali, ono sto morate da znate jeste da je vazno da pazite kome verujete.  Postoji neko kome ste vazni,i neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.  Sledi vam bolji period.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Neko ste ko ce tokom narednih dana imati  lepo raspolozenje.  Doci ce do toga da vam se ostvari jedna velika  zelja. Ono sto je bitno jeste da vec jednom razmislite sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa tim. Neko je spreman da se bori za vas.

 

JARAC

Tri prva  dana u ovoj sedmici ce vama doneti vesti.  To je ono sto moramo da kazemo.  Na vama je da donesete odluku hocete li prastati nekome ko je spreman da se menja zbog vas.  No, svakako da je u pitanju osoba koja vam je vec jednom slomila srce.  Mislite o tome.

 

VODOLIJA

Konacno cete i vi moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Postoji neko ko vas voli,neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.  Moze se reci da cete tokom tri naredna dana konacno dobiti novu sansu da se i vama dese lepe stvari.

 

 RIBE

Sjajno se osecate i mozemo da kazemo da cete tokom tri naredna dana ostvariti jednu svoju veliku zelju pa ce to dodatno da vam popravi raspolozenje. Bilo kako bilo,prva tri dana u novoj sedmici ce vama doneti razlog za radost.

Stranice: 1 2