U narednih sedam dana ovim znacima stize poziv od bivse ljubavi!

U narednih sedam dana ovim znacima stize poziv od bivse ljubavi!

2023-02-06 0 By Admin

Poziv koji ocekujete bice najvece iznenadjenje, jer ce biti  od vase neprezaljene i bivse ljubavi…

OVAN

Poziv koji sledi, vas ce u narednih sedam dana da izbaci iz ravnoteze. Bice to poziv od vase bivse ljubavi kojem se niste nadali i nikako ocekivali. Kako cete se poneti, kako reagovati i sta cete izgovoriti na prvo halo, i zeljeni glas sa druge strane?

 

BIK

I ne slutute da ce vam se konacno posreciti i da ce nesto krenuti  na bolje. Izmedju ostalog, i jedan lep novcani dobitak, kao poslednje, sto ste mogli ocekivati. Konacno cete se radovati jer cete imati razloga. Taman ste bili u finansijskom skripcu, a sad cete pokriti ove dane.

 

BLIZANCI

Zaljubljenost u jednu osobu nikako da vas popusti. I pred svega sto imate  za brigu, ona vam je najveca. Vreme je da se pomirite da vam nece doneti nista novi, dani koji slede.Ona je sa drugim, a vi samo tracite svoje dane i kidate svoju dusu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Poziv kao i svaki drugi, sokirace vas  jer cete prepoznati dugo zeljeni i jos duze poznati glas. U momentu ce da zaigra vase srce i da zatreperi svom snagom  i nadom da cete prevazivci proslost. Narednih sedam dana je vasa nova sansa na pomolu. Budite spremni i da istrpite i da zrtvujete ponesto.

 

LAV

Sanjate vi da se dese neke stvari i da se jednostavno dese u vasu korist.Niste ni jednom pomislili da niste usamljeni slucaj, i da svi zele isto.Vreme je da partneru date priliku da pokaze svoja osecanja prema vama. Ali ovih dana prvo preispitajte i svoja  osecanja.

 

DEVICA

Ako zelite da rizikuje vas partner, rizikujte i vi!  U narednim danima zaigrajte na otvorenu kartu svojih osecanja.Nema skrivanja, nesigurnosti ili cak bilo kakvog kolebanja. Morate prvo znati da li volite ili ne volite, pa tek onda to i pokazati.

  Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2